Balanţa lui Vochiţoiu înclină spre Camera Deputaţilor

21 august 2016 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

05 Haralambie VochitoiuNatalia Bumbac

Senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), împreună cu alţi colegi de la PMP Hunedoara, au organizat ieri prima conferinţă de presă după trecerea UNPR sub comanda preşedintelui partidului, Traian Băsescu. Potrivit acestora, fuziunea dintre cele două formaţiuni politice la nivel de judeţ a decurs fără probleme. Astfel, PMP Hunedoara a trecut la pregătirile pentru alegerile parlamentare, având ca obiectiv un scor de 15 la sută. Organizaţia judeţeană are termen până la 15 septembrie să trimită lista cu candidaţi către conducerea centrală, unde vor fi evaluaţi. Iar, ştampila finală pe listă o va pune Traian Băsescu, a subliniat conducerea PMP Hunedoara.

Cinci potenţiali candidaţi
Printre candidaţii PMP Hunedoara la alegerile parlamentare se vor regăsi preşedintele organizaţiei judeţene, Haralambie Vochiţoiu, prim-vicepreşedinţii Mihaela Doina Brate şi Romi Cărmăzan, secretarul general şi cel adjunct ai organizaţiei judeţene, Mihai Adrian Andronache, respectiv Mihai Popovici, au arătat liderii organizaţiei judeţene. În legătură cu candidatura sa, senatorul Haralambie Vochiţoiu a declarat că ar fi tentat să meargă la Camera Deputaţilor, deoarece este cea decizională în aprobarea mai multor proiecte de legi, tot acolo fiind blocate o serie de iniţiative legislative importante. „Iniţial, Senatul mi s-a părut o chestie consistentă. Dar, în cazul mai multor legi, Camera Deputaţilor este cea decizională, acolo unde zac de ani de zile mai multe iniţiative de legi importante. (…) E posibil să merg către Camera Deputaţilor să încerc să mişc lucrurile acolo”, a arătat senatorul Haralambie Vochiţoiu. În completarea celor spuse de către colegul său, prim-vicepreşedintele PMP Hunedoara, Mihaela Doina Brate, a afirmat că luni  (n.r. astăzi) va avea loc o şedinţă de partid, unde se vor lua decizii şi pe tema candidaturilor la alegerile parlamentare.
După fuziunea cu UNPR Hunedoara, PMP Hunedoara numără aproximativ 6.000 de membri, au arătat liderii organizaţiei judeţene, cifra exactă a acestora urmând să fie cunoscută în urma unui recensământ intern. Ambele organizaţii au adunat la alegerile locale din 5 iunie peste 16.000 de voturi pentru Consiliul Judeţean şi au obţinut 25 de mandate de consilieri locali.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Alli Babba spune:

  Mai baiete , dar la munca adevarata nu te-ai gandit ?
  La supt am vazut ca va pricepeti.
  Tradatori nesimtiti sunteti.
  Hiti, ce sa mai spunem.

  Bai comunistilor, nu ne mai pacaliti.
  VALEA, adica plecati. (Nu am nimic cu zona Vaii)

  La ALDE , comunistul fost sef, si turnator pe deasupra.
  La PSD, fabrica.
  La PNL, care PNL ? , PDL (adica aripa portocalie a FSN ului.
  PSRO, Mircia betivanul.
  PMP, chiorul

  Deci , marsh.

 2. Kusturica spune:

  Pai unde draq sa mearga, la UDMR ? Nu poate, e moldovean ! Si e mai usor sa ajungi deputat, senator e mai greu. 😉

 3. Dale spune:

  Are sa primeasca o p..a in brate, vagabondul asta politic. Asta n-are mama, n-are tata, dar are interese proprii stringente. Calca si pe cadavre, daca i se da “ocazia”. Nu o sa intre in parlament, O sa aiba cel mult 4 % si o sa se zgarie pe fata hapsanul.

 4. Devianul spune:

  PMP. O gluma proasta in județul Hunedoara.
  Nu exista PMP in județul Hunedoara. Exista doar o mina de oameni care ies in fata cu acest nume si profita de putinii basisti Rămași. Acu vine si Vochitoiu, un impostor care nici nu se obosește sa se mai deghizeze in Alianță pt Hunedoara.
  Vrea Numa EL sa intre in Parlament, a distrus partidele in care a fost. Si mai apare Carmarau, care ia salar Baban de la Posta ca director PSD. Si Andronache cine o mai fi ăla. Ca sa nu vorbim de mumia Brate, o alta nime care nu face decit sa umple Facebok cu zicerile PMP.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 22.08.2016

Simona Andreea Papp, acuzată că şi-a ucis bebeluşul Pentru că vrea să scape de arest preventiv cu orice chip, solicitările...

Poştaşii susţin că au condiţii de muncă deplorabile

Angajaţii Poştei Române sunt decişi să înceapă protestele, dacă nu vor obţine o majorare a salariilor.

Gura lumii, 22.08.2016

Sute de mii de lei încasate de nişte băieţi care s-au proptit în fotolii de şefi, ajutaţi şi de câteva...

Închide