Sport

Liderii Ligii a IV-a au mare căutare

Ciprian Marinuţ

Turul de campionat aproape perfect, reuşit de fotbaliştii echipei Minerul Uricani, care ocupă locul întâi în clasament, le-a adus „roş-negrilor” numeroase oferte de transfer de la formaţiile din eşaloanele superioare.

Curg ofertele
„Sunt multe echipe din ligile doi şi trei, care s-au interesat de serviciile jucătorilor noştri, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu aş dori să li se urce la cap. Atacantul Filipescu, mijlocaşul stânga Anghelina şi mijlocaşul dreapta Moldovan sunt jucătorii curtaţi cu intensitate de echipe bune din cele două eşaloane superioare”, a declarat antrenorul Vasile Scurtu. Tehnicianul mai spunea că echipa sa nu va face achiziţii în această iarnă, singura venire fiind a fostului jucător de la Jiul, Maier. Minerul Uricani se va reuni pe data de 24 ianuarie.

„Nu ne dăm la o parte”
Oficialii echipei Minerul Uricani spun că şi-au propus să promoveze în Liga a III-a. „Ştiu că ne va fi foarte greu, dar nu vom renunţa. Vrem să promovăm. Dacă vom fi în Liga a treia, vom avea nevoie de un buget de cel puţin şapte miliarde de lei vechi, dar cine ştie, cu ajutorul primăriei şi al unor oameni de afaceri, ne vom vedea visul îndeplinit”.
Minerul Uricani va efectua perioada de cantonament la stadion, iar în luna februarie, este posibil să joace un meci de verificare cu satelitul echipei din Liga I, Pandurii Târgu Jiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura