Liderii ALDE Hunedoara interzic declaraţiile în nume propriu

  Natalia Bumbac

Nici bine nu au încheiat formalităţile de înfiinţare şi de organizare în teritoriu, că liderii judeţeni ai ALDE Hunedoara s-au trezit prinşi într-o horă a declaraţiilor politice scandaloase, încât cu greu le-au mai făcut faţă. Totul a plecat de la anunţul făcut de Mircea Moloţ, precum că le oferă celor de la ALDE Hunedoara consultanţă politică.

Ca mai apoi să apară întrebări dacă fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA, actualmente membru PNL, va face sau nu parte din formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu. Întrebări la care liderii judeţeni nu au dat un răspuns clar. În schimb, s-au făcut auzite numeroase voci din interiorul ALDE Hunedoara care şi-au arătat împotrivirea faţă de acest lucru, prin mai multe comunicate transmise către presă. Lucru care i-a determinat pe liderii judeţeni să tranşeze problema şi să decidă cum vor acţiona în continuare pentru a împiedica o destrămare a organizaţiei, înainte de a-i tăia cordonul ombilical.

Pagina de Facebook a partidului, clonată
Potrivit celor doi copreşedinţi ai ALDE Hunedoara, Marian Muntean şi Marius Sanfirişca, în urma şedinţei de vineri, 13 noiembrie, s-a decis ca toate comunicatele transmise către presă să fie văzute de către conducerea organizaţiei. „Au fost trimise comunicate către presă în care se spunea că sunt corupt, sau infractor, dar nimeni nu a demonstrat acest lucru. Este vorba de anumite persoane care îşi asumă identităţile unor organizaţii care nu există. Pe cel de la PLR Orăştie nu-l cunosc, această organizaţie nu există. Ne-am pomenit în situaţia în care sunt clonate paginile de Facebook ale partidului şi sunt folosite în diverse atacuri. De aceea a trebuit să luăm atitudine şi am decis să acţionăm conform statutului. Cei care nu sunt de acord cu acţiunile partidului, să se retragă. Nu se pot discuta problemele în presă înainte de a fi discutate în partid”, a afirmat Marian Muntean.
„Am stabilit nişte lucruri conform statului partidului. Să nu mai dea nimeni declaraţii în presă în nume propriu, sau mai grav, să dea declaraţii anonime. Au fost nişte situaţii de acest fel pe care nu le-am luat în serios. Oamenii şi-au expus propriul lor punct de vedere la declaraţia făcută de Nelu Ardelean de a-l invita pe Mircea Moloţ în partid. Noi în continuare ne vedem de treabă, nu pleacă nimeni din partid, aşa cum au anunţat unii”, a explicat şi Marius Sanfirişca.
Acestea fiind spuse, un singur lucru este evident. Nu se ştie dacă Mircea Moloţ va primi sau nu carnet de membru ALDE, în schimb, în urma scandalului Moloţ, formaţiunea politică amintită a fost în centrul atenţiei o perioadă bună de timp, putând fi considerată şi aceasta drept o strategie de promovare.

One thought on “Liderii ALDE Hunedoara interzic declaraţiile în nume propriu

  • 15 noiembrie 2015 la 21:09
    Legătură permanentă

    Eu nu inteleg de ce nu are rabdare teroristul Purcel. Va avea timp sa acorde consultanta la Penitenciarul Barcea doritorilor. Ii va putea consilia pe cei care vor sa-si abandoneze copii din flori, pe cei care divorteaza si nu mai vor sa stie de copii lor, pe cei care au gineri intreprinzatori si socrii vor sa faca afaceri cu ei…etc. Ar fi un subiect excelent pentru Starea Natiei. Ar trebui informat Dragos Patraru despre existenta lui Purcel ot Martinesti. Sa-l cunosca o tara intreaga. Ce parere aveti domnule dr. Nelu Ardelean, ca tot promovati talentele ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.