Librărie ”vizitată” de mai multe ori de acelaşi hoţ

14 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

A făcut mai multe ”vizite” la aceeaşi librărie din municipiul Hunedoara, de unde a furat pixuri şi stilouri în valoare de aproape 900 de lei. Odată ieşit din librăria prădată, in­dividul vindea bunurile pe stradă. A fost prins în cele din urmă şi pedepsit.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de furt în formă continuată, după ce a intrat într-un magazin, iar de la raftul cu produse de birotică a furat multe cutii în care se aflau pixuri şi stilouri. La scurt timp le-a vândut în cartierul Micro 5 din Hunedoara, iar cum ”afacerea” i-a mers, s-a întors pentru a se ”reaproviziona”. A mai furat iarăşi câteva cutii în care se aflau pixuri şi stilouri, pe care le-a vândut tot pe stradă. După ce angajaţii magazinului au verificat înregistrările ca­me­relor de supraveghere, l-au văzut pe individ că-i fură, iar când acesta a revenit în librărie, au anunţat poliţia. Pus în faţa do­vezilor Adrian Raul L. a recunoscut furturile şi a cerut clemenţă judecătorilor. Magistraţii l-au condamnat pe bărbat la o pedeapsă cu amenda penală în valoare de 1400 de lei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Avertismente şi o amendă acordate spitalelor din judeţ

Verificările specialiştilor din cadrul ISU Hunedoara şi ai celor de la ISCIR au scos la iveală mai multe nereguli în...

Adolescentă rănită pe trecerea de pietoni

Minora se angajase în traversarea străzii şi a fost lovită de autoturismul condus de o şoferiţă de 24 de ani....

Complexul Sportiv „Michael Klein” sau Allianz Arena de Hunedoara

Primăria municipiului Hunedoara a predat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii „CNI” SA, terenul în...

Închide