Avertismente şi o amendă acordate spitalelor din judeţ

Verificările specialiştilor din cadrul ISU Hunedoara şi ai celor de la ISCIR au scos la iveală mai multe nereguli în unităţile medi­cale de pe raza judeţului.
„Echipele I.S.U. Hunedoara, în colaborare cu reprezentanţi ai DSP şi ISCIR, au realizat şapte controale în ceea ce priveşte secu­ritatea la incendiu în secţiile ATI din spitalele hunedorene. Au fost descoperite 34 nere­guli, 10 dintre acestea fiind remediate pe loc. Personalul specializat a aplicat 27 sanc­ţiuni contraventionale, dintre care 26 aver­tis­mente şi 1 amendă , în cuantum de 500 lei”, precizează ISU Hunedoara.
La nivel naţional, din data de 17.11.2020 şi până azi, echipele mixte de specialişti ai inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, DSP şi/sau ISCIR au derulat 292 controale de prevenire la secţiile ATI din cadrul uni­tăţilor sanitare existente la nivel naţional şi au identificat 1.921 deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor, 138 dintre acestea fiind remediate pe timpul verifi­cărilor. Pentru neconformităţile identificate în teren, personalul specializat a aplicat 1.493 sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.402 avertismente şi 91 amenzi, în cuantum de 448.401 lei. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare