Avertismente şi o amendă acordate spitalelor din judeţ

14 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Verificările specialiştilor din cadrul ISU Hunedoara şi ai celor de la ISCIR au scos la iveală mai multe nereguli în unităţile medi­cale de pe raza judeţului.
„Echipele I.S.U. Hunedoara, în colaborare cu reprezentanţi ai DSP şi ISCIR, au realizat şapte controale în ceea ce priveşte secu­ritatea la incendiu în secţiile ATI din spitalele hunedorene. Au fost descoperite 34 nere­guli, 10 dintre acestea fiind remediate pe loc. Personalul specializat a aplicat 27 sanc­ţiuni contraventionale, dintre care 26 aver­tis­mente şi 1 amendă , în cuantum de 500 lei”, precizează ISU Hunedoara.
La nivel naţional, din data de 17.11.2020 şi până azi, echipele mixte de specialişti ai inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, DSP şi/sau ISCIR au derulat 292 controale de prevenire la secţiile ATI din cadrul uni­tăţilor sanitare existente la nivel naţional şi au identificat 1.921 deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor, 138 dintre acestea fiind remediate pe timpul verifi­cărilor. Pentru neconformităţile identificate în teren, personalul specializat a aplicat 1.493 sancţiuni contravenţionale, dintre care 1.402 avertismente şi 91 amenzi, în cuantum de 448.401 lei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescentă rănită pe trecerea de pietoni

Minora se angajase în traversarea străzii şi a fost lovită de autoturismul condus de o şoferiţă de 24 de ani....

Complexul Sportiv „Michael Klein” sau Allianz Arena de Hunedoara

Primăria municipiului Hunedoara a predat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii „CNI” SA, terenul în...

Un şofer de TIR beat a provocat un accident

Inconştientul a produs un accident rutier pe şoseaua de centură a municipiului Deva, lovind un autoturism care circula în faţa...

Închide