Liberalii din Lupeni vor sã plece din partid

Carmen Cosman

Semnarea protocolului cu PSD de către conducerea judeţeană a partidului este pe cale să distrugă organizaţia PNL din Lupeni, care nu vrea cu niciun chip să-l susţină pe primarul PSD în exerciţiu.
Constantin Brânduşe (foto), fostul preşedinte al PNL Lupeni, demis tocmai din cauză că a refuzat să semneze protocolul cu PSD, a anunţat că nu este exclus ca liberalii de aici să părăsească partidul. Brânduşe spune că nu se mai regăsesc în acest partid, iar o decizie ar urma să fie luată în zilele următoare. „Ştim că Mircea Moloţ (n.r. preşedintele PNL Hunedoara) a declarat că, pentru el, Lupeniul este doar un punct pe hartă, neinteresant, dar pentru noi, care trăim aici, este foarte important. Vom lua o decizie în următoarele zile privind direcţia în care ne vom îndrepta. S-ar putea să părăsim barca liberală”, a declarat Brânduşe.
La Lupeni, Uniunea Social Liberală a  fost torpilată de primarul în funcţie, Cornel Resmeriţă, dovedit a fi fost colaborator al Securităţii. Reprezentanţii PNL şi, mai ales, Constantin Brânduşe, l-au criticat pe acesta în repetate rânduri, însă pentru conducerea judeţeană a partidului, acest aspect nu a contat, iar protocolul s-a semnat fără acordul organizaţiei locale. Fostul preşedinte al PNL Lupeni spune că, la ora actuală, partidul are aici 120 de
membri reali, plătitori de cotizaţie, care ar putea decide să plece din partid, pentru că nu se mai regăsesc în actualele acţiuni ale conducerii liberale de la judeţ.

15 comentarii la „Liberalii din Lupeni vor sã plece din partid

 • 17 octombrie 2011 la 0:38
  Legătură permanentă

  Costel Branduse…un impostor politic!!!…un papagal care se viseaza primar cu orice pret.

 • 17 octombrie 2011 la 9:40
  Legătură permanentă

  @apostol valentin : da cu orice pret trebuie schimbat Resmerita pentru ca Lupeniul arata jalnic nici ultimul sat din judet nu arata ca Lupeniul .Te invit sa faci o plimbare si sa te minunezi de acest oras zis municipiu si dupa aceea mai comenteaza.

 • 17 octombrie 2011 la 10:37
  Legătură permanentă

  Bravo dle Costel, puneti-o de o „razmerita” si se rezolva !!!!

 • 17 octombrie 2011 la 11:04
  Legătură permanentă

  razmerita-colaborator al securitatii-lupascu
  molot – colaborator al securitatii-panturu viorel

  cu astia credeti ca ve-ti mai castiga voi alegerile?????
  niciodata!!!!!!
  jos turnatorii care ne-au distrus familiile!!!!!!!!

  nistoreeee trezesteteeee!!!!!!!

 • 17 octombrie 2011 la 12:02
  Legătură permanentă

  Felicitari domnule Branduse , bine faci ca pleci de langa cei doi turnatori ordinari la securitate Razmerita si Molot USL= uniunea securistilor liberali

 • 17 octombrie 2011 la 13:09
  Legătură permanentă

  …Marine tata…stiu cum arata orasul ,bunicii mei au venit in Lupeni cam prin anul 1892.Ai dreptate..dar ce facem il schimbam pe dracul cu tacsu`??…cu unul care are o brutarie ilegala,neautorizata…cu unul care nu si-a terminat de 3ani magazinul??cu unul care a pierdut casa parintilor creditata la banca??? cu un flamand oportunist care nu are alta sansa decat sa ajunga primar sa-si umple buzunarele!!!

 • 17 octombrie 2011 la 14:20
  Legătură permanentă

  JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST ,MIRCEA IOAN MOLOT

 • 17 octombrie 2011 la 14:23
  Legătură permanentă

  Molot un c,ac,at distruge PNL ,mai vii tu piticule in Lupeni sa te votam ,te voteaza securitatea si ciobani tai de la oii

 • 17 octombrie 2011 la 17:43
  Legătură permanentă

  VALENTINE CUNOSCATOR OARE NU CONFUNZI PERSOANELE ADIGA CU GLORIA DIN 2000 ?SAU VORBESTI DIN CE VISEZI NOAPTE OMUL NU A TREBUIT SA DEA TUNURI IN BANI PUBLICI CA REZMERITOIU CA SA AIBE O FIRMA

 • 17 octombrie 2011 la 18:25
  Legătură permanentă

  Valentin,daca l sustii atat de mult pe „dragul tau” primar poate ne poti lamuri in legatura cu unele chestii:de ce a organizat 3 spectacole in vara acestui an,tinand cont ca la anul vor fi alegerile?Nu crezi k mai bine ar fi platit datoriile pentru unitatile de invatamant (apa, gaz etc.) din municipiul nostru?sa achite salariile insotitorilor celor cu handicap??Sau ce, copiii nu merita atentie ca sunt minori si nu pot vota?Sau persoanele cu handicap sunt chiar atat de neimportante??Daca esti asa inversunat impotriva domnului Branduse, explica ne de ce l-am alege la anul din nou acest primar!!!!aaaaa!am uitat!pentru ca a pus banci in lupeni care costau 17milioane BUCATA???sau scarile din Stefan costa multe miliarde??de asta?

 • 18 octombrie 2011 la 0:14
  Legătură permanentă

  …hei fratilor!!! de unde ati dedus ca l-as sustine pe actualul primar????V-am spus doar ca nu vreau sa scap de dracu sa dau de tacsu’!Branduse e un zero din toate punctele de vedere!!…mai sunt si alti oameni de calitate in orasul asta!!!

 • 18 octombrie 2011 la 9:20
  Legătură permanentă

  @apostol valentin ,sunteti de mult in Lupeni? mai sa fie si nu ati mai iesit din acest oras? nu ati vazut ca alte orase incearca sa evolueze? iar pe cei care crezi mai de calitate scoate-i la lupta nu ii tine la naftalina!!

 • 18 octombrie 2011 la 9:25
  Legătură permanentă

  valentine schimba turnatorul ca nu ti-a dat informatii bune.ai informatii zero.

 • 18 octombrie 2011 la 18:58
  Legătură permanentă

  …informatii zero…hi,hi,hi. Branduse pana in 1989-secretar de partid…urmeaza Forumul German…urmeaza partidul socialist al lui Sergiu Cunescu…urmeaza p.s.d.coleg cu prietenul vostru Resmerita …urmeaza p.d.l. urmeaza partidul conservator…si in fine p.n.l.!!!cam putin nu?? cu ceva vreme in urma citeam in presa crezul politic al impostorului era lupta anti p.d.l.si anti Basescu!!! si acum trece cu catel si purcel la p.d.l.!!!BRAVO!!MI-E SCARBA!!!!

 • 19 octombrie 2011 la 14:16
  Legătură permanentă

  Hotii si securistii care au arondat gastile tiganesti conduc Romania!Niciodata nu von ajunge in U.E. din cauza asta si a degringoladei in firmele guvernamentale!Avasiloaie,Iasi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.