Liberalii clatinã fotoliul de vice al lui Costel Avram?

Carmen Cosman

Liberalii vor înapoi postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, ocupat acum de Costel Avram (foto), preşedintele PRM Hunedoara.
Deşi Costel Avram este privit drept un apropiat al preşedintelui CJ Hunedoara, Mircea Moloţ (PNL), căruia i-a făcut cam toate jocurile, o parte a liberalilor hunedoreni ar vrea înapoi postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. În cadrul unei şedinţe a Biroului Executiv al PNL Hunedoara, desfăşurată la finele săptămânii trecute, unii reprezentanţi ai PNL Hunedoara au pus această problemă, după ce şi-au adus aminte că acest post le-ar reveni de drept.
Conform surselor noastre, cei care au decis că Avram trebuie înlocuit – Tiberiu Balint, Bogdan Ţîmpău şi Marius Surgent – s-ar fi supărat tare rău după ce Costel Avram a declarat public că ar putea avea un candidat mult mai bun decât actualul primar PNL de la Hunedoara, Ovidiu Hada. În plus, nici poziţia de non-combat din Consiliul Local Deva a consilierei PRM Ana Mermezan nu ar fi pe placul liberalilor. Postul, spun aceleaşi surse, ar urma să fie ocupat de Tiberiu Balint, vicepreşedinte al PNL Hunedoara.
Contactat de noi, Costel Avram a declarat că nu ştie nimic despre aceste demersuri şi nu vrea să comenteze. „Nu ştiu nimic despre acest lucru şi nu doresc să fac vreun comentariu”, a spus Avram. Nici Tiberiu Balint nu a vrut să comenteze această informaţie şi nici faptul că s-a propus ca postul să fie ocupat chiar de el.

5 comentarii la „Liberalii clatinã fotoliul de vice al lui Costel Avram?

 • 24 octombrie 2011 la 0:16
  Legătură permanentă

  Costel este omul lui Molot ,cine sunt cei trei ca nici nu am auzit de ei

 • 24 octombrie 2011 la 1:25
  Legătură permanentă

  Costele articolul este corect. Molot va fi saptamana asta la bucuresti sa discute cu antonescu schimbarea ta. Balint vicepresedinte,surgent prefect, tampau deputat! asta este echipa de 3 muschetari liberali care vor mai ramane cu turnatorul sef a judetului! Politic vor muri in 2012 cu totii!

 • 24 octombrie 2011 la 1:33
  Legătură permanentă

  Costele lasa-l dracu pe voievodul turnator de molot si fa legatura politica intre Nicula si Muntean!!!!! in USL!!! luati-i si pe Timis,Cazacu,Buhaescu,Iovanescu,Nistor,Oancea,Blaga,Risteiu,Dinis,Stoica si aduceti-l pe Raducanu in echipa! 80% luati asa!!!!! Dar scapati-ne de turnatorii la securitate Molot,Razmerita,Jura si Rusanu!!!!! alfel pierdeti!

 • 24 octombrie 2011 la 5:43
  Legătură permanentă

  Mare chef intrun local ,printre participanti ,Balint ,Surgent ,Tampau ,Joitoiu ,Crai , Oancea ,Magheru ,Roxana , Borbeanu , dedicatii de la lautari pentru domnul presedinte liberal Tibi Balint, clienti au putut afla din discutile purtate de petrecareti ,ca Balint din 2008 trebuia sa fie vice presedinte ,dar la fautat Molot ,si la pus pe Costel Avram, ca la alegerile pentru parlament Molot la sprijinit pe Nistor de la psd ,nu pe Balint , si ca a venit momentul razbunari si zilele lui Molot sunt numarate iar Balint va fii noul sef la pnl ,pentru ca au ei un plan, despre ce plan este vorba clienti nu au mai aflat pentru ca liberali au plecat de la masa pe ringul de dans

 • 27 octombrie 2011 la 12:16
  Legătură permanentă

  Spuneti numai minciuni in loc ca sa deschideti ochi si sa vedeti ce se intampla defapt in judet ca Molot vrea numai binele cetatenilor si alti il impung pe la spate si mai si se lauda.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.