Liberalii au început campania electorală din judeţ cu Siegfried Mureşan ca vârf de lance. “Vrem guvernul PNL cât mai repede la Palatul Victoria”

13 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

În prima zi din campania pentru prezidenţiale, liderii liberali din judeţ l-au avut în mijlocul lor pe europarlamentarul Siegfried Mureşan.”Am vrut să marcăm începutul campaniei electorale aici la mine acasă, în Hunedoara”, a spus Mureşan în conferinţa de presă susţinută la PNL Deva.

”Vom câştiga alegerile locale în judeţ”
”Avem o datorie neonorată pentru Klaus Iohannis. În 2012, în judeţul Hunedoara, nici în turul întâi, nici în al doilea tur nu a câştigat Klaus Iohannis, ci Victor Ponta. De aceea, de data asta trebuie ca judeţul Hunedoara să aibă o altă culoare decât a avut 30 de ani. Mai departe ne dorim ca Deva să rămână liberală, să recucerim Consiliul Judeţean, iar în municipiul Hunedoara să fie iar un primar liberal. Am convingerea că vom câştiga şi alegerile locale şi vom putea să punem şi judeţul nostru alături de celelalte judeţe dezvoltate. Vom avea mult de lucru, aşteptările românilor sunt foarte mari. Suntem pregătiţi şi ne vom asuma greaua sarcină pe care am obţinut-o după ce a trecut moţiunea de cenzură. Trebuie să stabilizăm finanţele României, avem nevoie de un mediu concurenţial în mediul privat, şi să le arătăm oamenilor că nu se va mai întâmpla nimic din ce s-a petrecut în ultimii doi ani în ţară”, a declarat liderul PNL Hundedoara, deputatul Lucian Heiuş, în conferinţa de presă.

Digitalizare în administraţia publică
Europarlamentarul Siegfried Mureşan a declarat la Deva că ”vrem să repornim motoarele economiei prin investiţii. Obiectivul nostru este clar, creşterea veniturilor românilor. După 2021, vom avea criterii mult mai puţine pentru atragerea fondurilor europene. Vrem o simplificare drastică. Vom pune aceşti bani în autostrăzi, drumuri. Aducem fonduri europene, stimulăm investiţiile. Prin digitalizare mare în administraţia publică, vom scădea birocraţia din ţară”.
”PSD a scăzut de la 45 la sută la 25 la sută. Viorica Dăncilă nu va intra în turul al doilea la prezidenţiale. Vrem alegeri generale anticipate, dacă este posibil. Sunt multe probleme care trebuie rezolvate, însă. Susţinem acest demers, dar nu vrem instabilitate şi e nevoie de instalarea unui guvern PNL la Palatul Victoria cât mai repede posibil”, a adăugat Mureşan.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Natalia Intotero şi-a prezentat bilanţul activităţii la minister

De la înfiinţare, în 2017, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni este alături de românii de peste hotare cu finanţări, campanii...

Preotul Constantin Necula îşi lansează cartea la Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în parteneriat cu Editura Agnos din Sibiu, organizează, în...

Conferinţa ,,A treia revoluţie agrară”

Vineri, la Inspectoratul Şcolar Hunedoara, s-a desfăşurat conferinţa „A treia revoluţie agrară”, susţinută de deputatul Varujan Pambuccian. Au luat parte...

Închide