Ajutor de opt milioane de lei pentru căldură la Brad!

13 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Vineri, Executivul a aprobat o Hotărâre de Guvern pentru acordarea sumei de peste 61 de milioane de lei unităţilor administrative care au dificultăţi în asigurarea agentului termic pentru populaţie.

Este vorba de şase localităţi.
Printre acestea se numără şi municipiul Brad, care va primi suma de opt milioane de lei. Banii provin din Fondul de rezervă, aflat la dispoziţia guvernului. Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu (foto), a mulţumit guvernului pentru acest nou ajutor pentru asigurarea căldurii în oraş.
”Mulţumesc din nou Guvernului României pentru sprijinul acordat în vederea asigurării energiei termice în sistem centralizat în municipiul Brad.
Este încă o dovadă de mare responsabilitate faptul că şi în această perioadă de interimat, guvernul PSD manifestă grijă pentru comunităţile care au nevoie de sprijin. Un guvern de stânga are grijă de oameni!
Vom vedea împreună de ce este în stare un guvern de dreapta!
În calitate de primar, alături de majoritatea PSD din consiliul local, vom acţiona pentru continuarea lucrărilor la conducta de aducţiune a gazului metan spre Brad şi finanţarea lucrărilor de distribuţie a gazului metan în municipiul nostru”, a declarat edilul şef Florin Cazacu.
Pe de altă parte, în zonă, lucrările pentru conducta de transport gaze naturale Mintia – Brad sunt în plină desfăşurare, fiind unul dintre cele mai aşteptate proiecte de către locuitorii municipiului. Un proiect major pentru Brad şi toate comunele străbătute de magistrală.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Liberalii au început campania electorală din judeţ cu Siegfried Mureşan ca vârf de lance. “Vrem guvernul PNL cât mai repede la Palatul Victoria”

În prima zi din campania pentru prezidenţiale, liderii liberali din judeţ l-au avut în mijlocul lor pe europarlamentarul Siegfried Mureşan.”Am...

Natalia Intotero şi-a prezentat bilanţul activităţii la minister

De la înfiinţare, în 2017, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni este alături de românii de peste hotare cu finanţări, campanii...

Preotul Constantin Necula îşi lansează cartea la Deva

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara şi în parteneriat cu Editura Agnos din Sibiu, organizează, în...

Închide