Politica si administratie

Legea care permite separarea copilului de familie

Nimeni nu poate să ne explice de ce, în România, avem nevoie de o lege care permite autorităților locale cu oameni puși politic și cu studii subțiri sau deloc, să vină să ne controleze și să ne ia copiii de acasă, dacă părintele care susține financiar familia este plecat în străinătate.
NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI DE PSD, PNL și USR! Citiți legea și con­vingeți-vă. Scrie cu subiect și pre­dicat despre ce e vorba! Nu ne credeți nici pe noi, citiți! Vă ia câteva minute! https://www.cdep.ro/proiecte/2023/100/40/5/se144.pdf
Această lege este făcută pe baza unui jalon din PNRR care are ma­xim 10 cuvinte. Legea are 16 pa­gini! PNRR este deci la secret!
De ce avem nevoie de o așa o lege? De ce legile pe care le avem nu func­ționează? Unde sunt cazurile sociale care nu au putut fi adresate de legea curentă? Pl-x 145/ 2023 este o afacere a politicienilor cu copiii dumneavoas­tră! Pentru că aceas­tă propunere de lege înseamnă multe milioane de euro alocate pentru cen­trele de zi unde vor fi închiși copiii și li se vor turna ideologii făcute de ONG-uri sponsorizate în secret, pentru că nu este lege care să îi oblige să arate de unde le vin finan­țările. Deci toată lumea e fericită! PSD și PNL își alimentează administrațiile locale cu bani pentru aceste centre de unde pot să fure. USR este mulțumit pentru că au ONG-urile lor care spală copiii pe creier și își iau bani pentru aceste ”servicii”.

Anamaria Gavrilă,
Deputat Circumscripția Electorală
nr. 22 Hunedoara