; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Lecţie de voluntariat: 200 de elevi şi profesori de la ”Transilvania” din Deva au curăţat străzile de gunoaie!

13 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Un grup de elevi şi profesori de la Liceul Tehnologic ”Transilvania” Deva şi-a propus să dea tuturor devenilor o lecţie de voluntariat. Timp de două zile, ei au adunat deşeurile aruncate la voia întâmplării pe străzi, alei şi în zonele verzi din două cartiere ale oraşului.

Astfel, marţi, 12 iunie, 100 de elevi de gimnaziu, însoţiţi de profesorii lor au strâns gunoaiele din Cartierul Dacia. Acţiunea a continuat miercuri, 13 iunie, când 100 de elevi de clasele IX-XI au adunat deşeurile din zona cuprinsă între liceul la care învaţă şi Sala Sporturilor.
Scopul acţiunii este foarte clar: conştientizarea păstrării curăţeniei de către locuitorii oraşului. În plus, elevii vor să atragă atenţia şi asupra avantajelor voluntariatului – atât pentru comunitate, cât şi pentru dezvoltarea personală.
Primăria municipiului Deva le-a pus şi va pune în continuare la dispoziţia voluntarilor saci de gunoi, mănuşi şi utilaje pentru colectarea şi transportul deşeurilor. (M. V.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Expoziţia Horea Cucerzan la Galeriile Forma din Deva

Miercuri, după amiază, la Galeriile Forma din Deva, în prezenţa unui public numeros, a avut loc vernisajul expoziţiei retrospective personale...

Spectacol pe două roţi, Day and Night, la Arena Platoş Păltiniş

Noul sezon de vară la Arena Platoş Păltiniş Mountain Resort s-a deschis la începutul lunii iunie cu 17 activităţi dedicate...

Beriu: investiţii într-un an cu grele încercări bugetare

Nu toţi primarii din judeţ au fost norocoşi la împărţirea banilor pentru anul 2019. Unii au primit cam cât în...

Închide