Leafa directorului Complexului Energetic, liber la mãrire!

  Sorina Popa

Costel Alic (foto), directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, are motive de bucurie. Asta, pentru că salariul lui ar putea creşte de câteva ori, ajungând până la 25.000 de lei, de la 1.000 de euro, cât are în prezent. Ordonanţa care limita salariul unui director din societăţile energetice la nivelul lefei unui secretar de stat nu mai este valabilă.

Investiţii de sute de milioane de euro
Directorului general al Complexului Energetic Hunedoara i s-a stabilit, astfel, de AGA, un salariu de până la 25.000 de lei. În acest fel, se îndreaptă un lucru făcut prost, acela de a limita lefurile directorilor din Energie, la nivelul salariului unui secretar de stat. În câteva zile, Alic va afla cât va putea să primească salariu, după ce reprezentanţii AGA vor stabili acest lucru.
În perioada 1996-2000, salariul directorului de la Termocentrala Mintia s-a ridicat la 200 milioane de lei vechi lunar.
Complexul Energetic Hunedoara are programate investiţii de 92 milioane euro, în 2013, pentru cele patru mine viabile din Valea Jiului şi de 300 milioane euro pentru termocentralele Mintia şi Paroşeni, potrivit directorului Costel Alic. Acesta a precizat că, în prezent, CE Hunedoara negociază cu Eximbank şi cu Ministerul Finanţelor, obţinerea garanţiilor de stat pentru investiţii.

6 comentarii la „Leafa directorului Complexului Energetic, liber la mãrire!

 • 22 noiembrie 2012 la 9:13
  Legătură permanentă

  bine ca i ati dat saracului salar ca lumea,ca nu fura destul

 • 22 noiembrie 2012 la 12:22
  Legătură permanentă

  bravo USL-a-ti mai pierdut inca un vot-Al meu….desii nu cred ca sunt asa important …consider ca inca odata era sa gresesc si sa votez cu voi….chiar trebuia sa ridicati salariul acestui marsav?!?!…dezamagire,frustrare,amaraciune si neputinta-Romania

 • 29 noiembrie 2012 la 12:29
  Legătură permanentă

  USL isi respecta promisiunile.Marirea salariilor romanilor a fost una dintre ele!

 • 29 noiembrie 2012 la 18:15
  Legătură permanentă

  o sa fiu foarte scurt! mala, esti varza! ati, nu se scrie a-ti! desi, nu se scrie desii! consider ca inca o data era sa gresesc, deci recunosti ca ai ,mai gresit! atunci de ce dracu nu stai in banca ta, la sapa sau pe unde te duce capul, sau mai bine sa stai degeaba sa nu produci pagube? nu e treaba magarului de unde beau oile apa!

 • 29 noiembrie 2012 la 23:55
  Legătură permanentă

  Haha ia uitati ce salarii mareste USLul! Bravo celor ce i-au votat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.