Le priesc echipele tari

Ciprian Marinuţ

Mureşul Deva a reuşit al treilea rezultat pozitiv în faţa echipelor cu pretenţii la promovare, remizând, scor 0-0, în deplasare cu U. Cluj.

I se pare corect
Devenii au continuat seria rezultatelor favorabile în meciurile cu echipele mai bine cotate. Mureşul a remizat, 0-0, şi în faţa şepcilor roşii, la Cluj, după ce în precedentele două etape a câştigat la Petroşani cu Jiul (1-0) şi a remizat acasă cu UTA (1-1). Antrenorul devenilor consideră că rezultatul este unul echitabil, deşi trupa lui Cristi Dulca a ratat mai multe ocazii clare. „Ei au avut o bară, noi am controlat jocul până la 30 de metri de poarta lui Huţan. E o remiză echitabilă. Mureşul are în continuare acelaşi obiectiv, locurile 5-10 la finele sezonului”, a spus Barbu, care a asistat la meci din tribună, întrucât era suspendat după jocul din etapa trecută cu UTA.

Clujenii sunt indolenţi, dar devenii?
Fost jucător şi vicepreşedinte la Universitatea Cluj, Gică Barbu a văzut rapid paiul din ochii studenţilor, dar a uitat de bârna din ochii echipei sale. „Nu cred că U. Cluj e favorită la promovare în acest sezon, ci se poate bate poate doar pentru locul doi cu UTA. Dulca are jucători valoroşi, dar cam indolenţi. E inadmisibil să răspunzi aşa în teren, când vrei să te baţi la promovare. Au prea multe fiţe în cap şi ar trebui să joace mai mult fotbal. Ar trebui să pună biciul pe ei“, a afirmat Gică Barbu. Dacă jucătorii de la UTA (locul 2) au fost catalogaţi de Barbu drept nesimţiţi, iar cei de la U. Cluj (locul 5) au fost numiţi indolenţi, atunci cei de la Mureşul (locul 14) cum sunt?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.