Le pleacă din membrii de sindicat

16 septembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Salariile diminuate cu mai mult de 25 de procente în realitate îi determină pe mulţi  funcţionari publici înscrişi în sindicat să-l părăsească, pentru a economisi ceva bani.

În ultima perioadă, sindicatele funcţionarilor primăriilor din Valea Jiului au pierdut câteva zeci de membri. Unii au plecat, pentru că au ieşit la pensie, alţii pentru că s-au transferat, dar au fost şi cazuri de sindicalişti care au renunţat la calitatea de membru din alte motive. În prezent, la primăria din Petroşani, de exemplu, mai sunt circa 240 de membri ai Sindicatului funcţionarilor publici. „În ultimele zile, am pierdut câţiva membri, dar asta este o situaţie normală, pentru că fiecare este liber să decidă dacă vrea sau nu să facă parte dintr-un sindicat”, a declarat Daniel Vişan, vice-lider de sindicat în Primăria Petroşani. Unii sindicalişti au renunţat la calitatea de membru,  nemulţumiţi de actualele conduceri sau pentru că au vrut să economisească suma de bani pe care o plăteau drept cotizaţie. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Ştiinţa“, la un turneu internaţional de rugby

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani va reprezenta România la un puternic turneu de rugby în şapte, ce va avea loc...

Aşteaptă banii pentru Cupa Mondială

Echipa Inter Petrila, triplă campioană naţională la popice, ar trebui să reprezinte România la „Cupa Mondială” din Macedonia, de luna...

Au căzut cu tot cu podea peste vecinii de bloc

O familie din Aninoasa a tras o sperietură soră cu moartea, după ce, locuinţa primită de la primărie a căzut...

Închide