Lavinia Maria luptă pentru viaţă

03 Lavinia MariaSoţia lui Cîmpeanu Mihai jr., rănită foarte grav în accidentul rutier petrecut pe drumul Deva-Brad, este puţin mai bine. După mai bine de o săptămână în care starea ei de sănătate s-a agravat şi a trecut din comă de gradul III în cea de gradul IV, ieri, a apărut o speranţă.
„Până acum pacienta a avut fluctuaţii însă acum este stabilă. I s-au făcut analize şi au ieşit puţin mai bune decât cele anterioare. Este tot în comă de gradul IV,  iar medicii rămân în continuare rezervaţi“, a declarat Călin Laza, managerul Spitalului Judeţean Deva, unde este internată Lavinia Maria (foto) încă din seara nenorocirii.
Tânăra de 25 de ani a fost lovită puternic la cap în urma accidentului care a avut loc în localitatea Fornădie. Atunci, soţul ei, Cîmpeanu Mihai jr., a decedat. Acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de un TIR. (O.Mihnea)

3 comentarii la „Lavinia Maria luptă pentru viaţă

 • 23 noiembrie 2015 la 20:23
  Permalink

  Doamne ajuta sa-si revina!

 • 24 noiembrie 2015 la 7:17
  Permalink

  Lavinia e puternica , Bunul Dumnezeu o v a ajuta , v a face o minune cum numai el POATE , v a fi mamica dinnou pentru minunea ei de fetita!DUMNEZEU SA FIE CU EA!

 • 27 noiembrie 2015 la 18:16
  Permalink

  CONTINUA SA LUPTE…SA NE RUGAM….HAI Lavinia Maria Badica!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.