Actualitate

Agresorul din bar rămâne la răcoare

03 gratiiIeri, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus menţinerea în arest preventiv a lui Dorin Popovici, bărbatul din Câmpu lui Neag acuzat de tentativă de omor.
Totodată, instanţa a stabilit următorul termen pentru 11 ianuarie 2016, dată la care se vor judeca apelurile depuse de inculpat şi de procurori faţă de sentinţa dată de prima instanţă, respectiv Tribunalul Hunedoara.
Dorin Popovici a fost condamnat în luna octombrie de instanţa hunedoreană la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost implicat la începutul lunii august într-o altercaţie dintr-un local din Câmpu lui Neag. Acesta l-a lovit pe Iosif Manolesc cu o sticlă de bere în cap, provocându-i leziuni grave. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul din Petroşani, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial şi hematom, după care a fost transferat la Spitalul din Deva. Poliţiştii s-au autosesizat din oficiu pentru lovituri şi alte violenţe, ulterior, fapta bărbatului fiind încadrată la tentativă de omor. Agresorul în vârstă de 27 de ani a fost arestat preventiv din 7 august, acesta fiind menţinut în spatele gratiilor pe perioada judecării dosarului. (N.Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura