FlashPolitica si administratie

Laurenţiu Nistor, noul preşedinte al PSD Hunedoara

Nicolle Ebner

Deputatul Laurenţiu Nistor (foto) este noul preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD. Nistor a reuşit performanţa de a câştiga, din primul tur, competiţia cu mai tinerii săi contracandidaţi, primarul Florin Cazacu şi senatorul Cosmin Nicula. La evenimentul politic au participat preşedintele PSD, Victor Ponta şi vicepreşedintele Ecaterina Andronescu.

Aproape 60 la sută din delegaţi au votat schimbarea

Temerile lui Florin Cazacu şi Cosmin Nicula, exprimate în foaierul Casei de Cultură din Deva – ce e drept, în glumă -, cum că s-ar putea să fie învinşi de experienţa seniorului Laurenţiu Nistor, s-au adeverit. La conferinţa extraordinară de alegeri, desfăşurată ieri, au participat 582 de delegaţi din toate organizaţiile PSD din judeţ. Dintre aceştia, 336 au votat pentru Laurenţiu Nistor, 136 l-au mai vrut pe Florin Cazacu în fruntea organizaţiei judeţene, şi doar 105 l-au văzut pe Nicula în postura de lider judeţean. Discursurile celor trei candidaţi nu au reuşit să-i convingă pe delegaţi să-şi schimbe opţiunea de vot, aşa că victoria lui Laurenţiu Nistor, din primul tur, nu i-a surprins decât pe susţinătorii lui Florin Cazacu şi Cosmin Nicula. În schimb, la aflarea rezultatului, cei mai fericiţi au fost reprezentanţii organizaţiilor de femei şi ale celor de tineret, care şi-au declarat, pe faţă, susţinerea pentru Laurenţiu Nistor.

Cazacu şi Nicula, „oamenii viitorului”

Câştigător şi învinşi au mulţumit, deopotrivă, delegaţilor care, prin votul lor, au ales noua conducere a pesediştilor hunedoreni. Atât Cazacu, cât şi Nicula, sunt convinşi că vor putea face echipă cu Laurenţiu Nistor. „Voi rămâne acelaşi om în relaţiile cu dumneavoastră. Puteţi să vă bazaţi pe omul Florin Cazacu, pe fostul preşedinte Cazacu Florin şi nu întâmplător, pe omul viitorului, Florin Cazacu, care s-ar putea să fie din nou preşedinte. Îi doresc lui Laurenţiu Nistor să gestioneze puterea în interesul partidului şi îl felicit şi pe prietenul meu Cosmin Nicula, tot un om al viitorului. Sunt convins că vom putea face echipă cu Laurenţiu Nistor”, a declarat Florin Cazacu. „Am depăşit o nouă etapă, iar de acum, începe greul. Să nu uităm că bătăliile noastre adevărate trebuie să le ducem în afara partidului, pentru a câştiga alegerile locale, parlamentare şi europarlamentare din 2012, iar în 2014, să-l vedem pe Victor Ponta preşedintele României”, a spus şi Cosmin Nicula.

„Bătălia dintre candidaţi a luat sfârşit astăzi”

Noul lider al pesediştilor hunedoreni a divulgat de la microfon, cheia reuşitei. „În această bătălie a învins înţelepciunea, experienţa, echipa formată din seniori, tineri şi femei. Dacă vom înţelege cu toţii că bătălia între Nistor, Cazacu şi Nicula a luat sfârşit astăzi, şi că rivalităţile trebuie să dispară pentru totdeauna, atunci vă asigur, dragi colegi, că vom face o echipă unită, iar adevăratul câştigător va fi de fapt, PSD”, a declarat la final, noul preşedinte al social-democraţilor hunedoreni.

Vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu, cea care a coordonat alegerile, după ce preşedintele Victor Ponta a plecat în grabă spre Bucureşti, pentru a sărbători în familie ziua lui de naştere, a declarat că: „filiala judeţeană PSD Hunedoara este cea mai bună

organizaţie a noastră din întreg Ardealul. Îi respect pentru asta, am toată consideraţia pentru membrii noştri de partid din acest judeţ, şi le doresc, din tot sufletul, să rămână cei mai buni şi după ce şi-au ales noua echipă”.

13 comentarii la „Laurenţiu Nistor, noul preşedinte al PSD Hunedoara

 • Ca sa nu mai spuna celebrul Mihai ca sunt suparat pe toata lumea voi spune doar Felicitari Laurentiu Nistor !

 • a, deci a castigat molot…psd-aripa liberala, filiala soimus

 • Felicitari Laurentiu Nistor! Alegerea asta este potrivita situatiei actuale!Felicitari si d-nului Mateuca pentru deschiderea pe care o adopta!

 • PSD si Ponta Victor a tradat mineritul Vaii Jiului,europarlamentari PSD (Daciana Sarbu) au parasit sala parlamentului european pentru a nu sustine huila noastra ,sunt prietenii din umbra ai lui Ponta acesti PSD-isti David Mihai si Maioreanu Andrei lucreaza pentru gorjeni care vor sa ramana singuri pe piata Termo sa aiba ei desfacere pentru lignit,ce zici de asta domnule Ponta Victor care te dai „PRIETENUL”mineritului Vaii Jiului si a Termocentralelor Mintia si Paroseni?

 • Cazacule, tu n-ai fost om in trecut si nici in prezent. Bubele tale sunt multe si puturoase. Poate pe viitor ai o sansa sa devii om, in niciun caz nu esti omul viitorului. Un sfat gratis: fugi de langa Vochitoiu. De la ginionistul no 1 al judetului ti se trage tot ce patesti. Daca crezi in D-zeu, crede si chestia asta. Tipu aduce dupa el ghinionul. Nu reuseste in nimic. Rupe-te Florinele pana nu este prea tarziu ca puscariile au usile deschise pentru fraieri.

 • Daca nu-i Cazacu omul viitorului in acest partid atunci cine-i?
  Derutatul Nistor?Va inselati amarnic.
  Cazacu s-a debarasat de mult de Voichitoiu si acesta la sanctionat dand-ui voturile lui Nistor.Cred ca dupa acest congres Cazacu a invatat multe si cind va reveni in fruntea partidului va fi mult mai puternic.Acest om este un luptator si o sa vede-ti ca va renaste ca pasarea Phoenix.A gresit ca a fost prea corect dupa parerea unora si prin modul de exprimare „CEI IN GUSA-I SI-N CAPUSA”.
  Dupa parerea mea asa trebuie sa fie un ADEVARAT lider politic BARBAT nu CURVA POLITICA si de aceea va pierde acest partid pt ca a pus in frunte o curva politica si au inlocuit un barbat care avea carisma si adevarate veleitati de lider.

 • Nu-mi vine sa cred ca cel ce se da „Membru PSD Brad”scrie in felul cum scrie.Eu sunt bradean si daca voi nu il apreciati(luptele voastre interne de partid)pe un om de asa valoare e treaba voastra.Lasa-ti-nil sa ramana numai primarul nostru al tuturor bradenilor(sunt mandru de primarul pe care il avem – a facut foarte mult pentru noi bradenii).Fi-ti sigur domnule primar ca aveti sprijinul nostru pentru ca noi stim cit va zbateti pentru noi si daca cei din partidul d-voastra nu va apreciaza noi va apreciem.Acum ca nu mai trebuie sa va impartiti in doua directii cred ca ve-ti face multe pt noi.Vine inca o iarna grea la care trebuie sa facem fata impreuna cu d-voastra in frunte.Si inca ceva:nu mai pune-ti la suflet marsavia din partid pt ca nu va merita daca au procedat asa.NOI VA MERITAM
  Stima si respect,un bradean de bine si multi altii pe langa el care va apreciaza

 • FOARTE BINE AI ZIS CALIN SI EU SUNT DIN BRAD SI VREAU SA MA PRINDA PENSIA CU DL PRIMAR-AM 28 DE ANI.DL PRIMAR E SUFLETIST SI FACE LUCRURI BUNE PT NOI.DE CIND E PRIMAR SE VEDE MINA DE GOSPODAR.VA IUBIM DL PRIMAR

 • cCazacule, tu scri singur in camera ta cu bautura-n fata mesajele de incurajare?

 • Domnul primar,acum in dupamasa asta am aflat si eu,de la un prieten ca nu mai sunte-ti presedintele psd hunedoara.
  Aveti incredere in noi bradenii si luati aminte la ceea ce a scris calin.Va sustinem,pentru ca de aceea v-am votat.Si nu uitati ca doar ati pierdut o batalie,nu razboiul si intre doua batalii exista un moment de pace,care trebuie valorificat la maximum.Ascultati ce va spun eu,ca nu am ajuns la 55 de ani degeaba.SUCCES

 • Domn Cazacum e adevarat ca ati favorizat contracte pentru anumiti oamnei cu firme din partid impunand primarilor psd din judet sa acorde lucrarile celor numiti de dvs?
  E adevarat ca impreuna cu acolitii dvs printre care Vochitoiu a avut o influenta nefasta ati facut jocul liberalilor?
  E adevarat ca Vochitoiu a tradat dupa ce l-ati ajutat si din cauza lui aveti dusmani grei?
  Este numai inceputul Florine, Vochitoiu iti va face viata un iad. Trebuia sa-l termini in vara cand cu UNPr. Si avut inregistrari video, audio, fotografii….cu tradarea de la Onix, ce ai facut cu ele Florine??? Ti-a facut felul Vochitoiu?
  Atuncvi plangi in barlog si canta: ” care fruza-ajuge jos/nu ajunge unde-o fost”.
  Adio! iti spun eu SANSA TA!!!!

 • Poate noua bradenilor ne e suficient Cazacu sa fie doar primarul nostru, dar lui, cu siguranta, nu ii ajunge sa fie doar primarul bradenilor!

 • Cred si eu ca nu-i ajunge sa fie numai primarul nostru,oare de ce?
  Oare mai putea sa dezvolte orasul si sa faca ceea ce a facut?
  Omul asta se lupta pentru bradeni si din functia pe care a detinut-o ne-a adus multe servicii noua bradenilor.Uitati-va si voi,cum arata Bradul de cand d-l primar a fost ales.Noi la alegerile locale am votat continuitatea,pe cind la ei,pe plan politic,au votat schimbarea.
  Noi,avem numai de castigat,daca d-l primar are o functie importanta in partidul din care face parte si avem de pierdut,odata cu plecarea lui din fruntea partidului.
  De aceea cred ca nu-i ajunge functia de primar.
  Sa nu uitam ca mare parte din mandatul d-lui primar,partidul sau a fost in opozitie si cu toate acestea a facut multe pt noi.
  Ma intreb,cum arata Bradul daca erau ei la guvernare si in opozitie a reusit ceea ce a reusit.Noi va suntem alaturi

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura