Laurenţiu Nistor a fost reales preşedinte al PSD Hunedoara

8 septembrie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

      Deputatul Laurenţiu Nistor (foto) a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Hunedoara, acesta conducând filiala din anul 2010. Organizaţia din judeţ a social-democraţilor este cea mai tare din Ardeal, susţin liderii de la centru ai partidului, dovadă fiind prezenţa a jumătate din Guvernul României, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, sâmbătă, la conferinţa judeţeană de alegeri.

     ”Este un program foarte ambiţios”
„A fost o conferinţă care a durat mai mult timp, o conferinţă în care am văzut care sunt problemele, obstacolele, dar şi realizările, atât din punct de vedere al administraţiei locale, al UAT-urilor, cât şi din punct de vedere politic“, a declarat premierul României la terminarea lucrărilor conferinţei. Viorica Dăncilă a menţionat că PSD Hunedoara este una dintre organizaţiile performante din cadrul partidului, apreciind, totodată, că programul stabilit pentru perioada următoare de către social-democraţii hunedoreni este unul „foarte ambiţios“.
      ”Putem câştiga toate bătăliile politice”
”Ştim că bătălia electorală va fi intensă şi că victoria nu va fi uşoară. Dar România are nevoie de un astfel de preşedinte, iar doamna prim-ministru Viorica Dăncilă poate fi în mod cert un preşedinte pentru toţi românii. A demonstrat aceasta prin tot ceea ce a făcut până acum. Avem convingerea fermă că PSD poate câştiga preşedinţia României, cu primul ministru Viorica Dăncilă, candidatul partidului. Suntem hotărâţi să ne adunăm toate forţele şi să folosim toate capacităţile noastre organizatorice şi politice pentru a o sprijini deplin în această bătălie politică. Suntem hotărâţi să ne mobilizăm şi să ne pregătim serios din timp campaniile electorale din 2020, astfel încât să câştigăm din nou alegerile locale şi parlamentare din judeţul Hunedoara”, se arată în rezoluţia conferinţei judeţene de alegeri a PSD Hunedoara, semnată de preşedintele Laurenţiu Nistor.
„Angajamentul nostru este să continuăm mai departe lupta noastră politică, să obţinem rezultate bune şi, aşa cum ştim noi să facem campanie electorală, nu o să ne apucăm niciodată să bârfim pe alţii. Noi ne vedem de problemele noastre, de programul de guvernare – pe care guvernul îl va duce la îndeplinire, de ceea ce am promis noi pentru judeţul Hunedoara, şi sunt convins că, la sfârşit de mandat, ţara, hunedorenii pot aprecia dacă am făcut bine sau rău“, a spus deputatul Laurenţiu Nistor.
       Biroul Permanent Judeţean al PSD
Iată şi componenţa Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, format din 37 de membri, ales în conferinţa de sâmbătă, 7 septembrie.
Deputatul Laurenţiu Nistor este preşedintele organizaţiei judeţene, iar senatorul Cristian Resmeriţă este preşedinte executiv. Sunt 25 de vicepreşedinţi, printre care ministrul Natalia Intotero, parlamentarii Ilie Toma şi Viorel Sălan, Mircea Bobora, preşedintele Consiliului Judeţean, Daniel Andronache şi Sorin Vasilescu, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean, Costel Avram, administratorul public al judeţului, primarii Dan Bobouţanu, Florin Cazacu, Ovidiu Bălan, Gheorghe Ile, Lucian Resmeriţă, Dănuţ Buhăescu, Tiberiu Pasconi, Damian Diniş, Silviu Nan, Ancuţa Suciu, preşedinta OFSD, Nicolae Stanca, directorul Deva Gold ş.a. Secretar executiv a fost ales Cosmin Filip, iar trezorier, Ioan Ştaier. Există şi un secretariat executiv format din opt membri PSD. (Sorina Popa)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Faceti demersuri pentru asfaltarea drumului DN 7A Cheile Jietului ca ne rupem masinile spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fermierii din Ţara Haţegului au apă pentru irigaţii

Pentru prima dată, amenajarea de irigaţii Ostrov-Clopotiva a fost reabilitată! Lucrările de întreţinere şi reparaţii au fost finalizate recent, această...

Manifestările de la Ţebea au fost dominate de social-democraţi.Premierul Viorica Dăncilă, ovaţionată de mulţime

Peste 5.000 de persoane au participat ieri la sărbătoarea tradiţională a moţilor. Evenimentul s-a desfăşurat sub semnul testamentului lăsat nouă...

Toteşti: nevoi mari şi rectificare bugetară mică

Se pare că nu prea au contat multe argumente în ce priveşte stabilirea coeficienţilor în cazul rectificării bugetare aplicată recent.

Închide