Lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

15 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează în ziua de 19 septembrie 2019, ora 17.00, la Sala de Lectură, un eveniment cultural la care este invitat să participe publicul iubitor de poezie. Va fi o întâlnire cu poeta Daciana Lazăr care, cu acest prilej, îşi va lansa cel de-al doilea volum de versuri, intitulat „Iubirea din vers”, apărut la Editura Salonul Literar din Vrancea.

De profesie economistă, dar înzestrată cu talent literar, autoarea mărturiseşte că în viaţă este călăuzită de cuvintele Maicii Tereza: „Nu contează atât de mult ceea ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci”.
Daciana Lazăr a debutat editorial în anul 2016 cu volumul de versuri intitulat „Cuvintele sufletului”, apărut la Editura Coresi din Bucureşti. Versurile din volum au dezvăluit un talent poetic incontestabil. A publicat poezii în Revista de literatură şi atitudine a Fundaţiei Social-Culturale „Mioriţa” din judeţul Vrancea. Este membră a Cenaclului literar „Nichita Stănescu” din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
Şi poeziile din volumul „Iubirea din vers”, scrise cu sensibilitate şi sinceritate, sunt tot atâtea mărturisiri ale unor trăiri sufleteşti intense, majoritatea fiind poezii de dragoste. Despre acest volum, Culiţă Ioan Uşurelu, directorul Editurii Salonul Literar, spune următoarele: „Cartea de faţă este interesantă, densă şi creează o stare poetică autentică”. Despre adevărul acestor afirmaţii se pot convinge iubitorii de poezie, care vor lua parte la lansarea acestui volum de versuri semnate Daciana Lazăr, într-o plăcută ambianţă oferită de autoare.
Cei care îndrăgesc poezia, cei care doresc să petreacă un plăcut răgaz în ambianţa lirică oferită de Daciana Lazăr sunt invitaţi să participe la acest eveniment.
Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Elevii din Mărtineşti au primit ghiozdane cu rechizite

În timp ce unele şcoli din judeţ încă nu au asigurat lemnul pentru foc, la altele s-au impus lucrări de...

„Oraşul Muncitoresc”, cel mai vechi cartier din Hunedoara, în plin proces de modernizare

Hunedorenii din zona O.M. vor avea în curând străzi şi alei modernizate. Lucrările au început în luna iunie 2019.

Hoţul de la Cinciş, acuzat că a bătut şi ameninţat un copil

Un devean de 21 de ani a agresat de mai multe ori un adolescent de 17 ani, supărat că minorul...

Închide