La un pas de moarte, din cauza oboselii la volan

O fetiţă de numai 5 luni a fost rănită în accidentul rutier şi a ajuns la spital alături de mama ei. Tatăl copilei este cel care a provocat accidentul după ce a adormit la volan.
„Poliţia municipiului Brad a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 76, în localitatea Vălişoara, s-a petrecut un accident rutier în urma căruia au rezultat victime şi o persoană este încarcerată. Po­li­ţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din mu­nicipiul Brad, în timp ce se deplasa cu auto­turismul pe DN 76 din direcţia Deva-Brad, a adormit la volan, a trecut pe contrasens şi a intrat în parapetul metalic de pe sensul opus de mers”, a informat IPJ Hunedoara. Vic­ti­mele au fost transportate la spital acordarea de îngrijiri medicale iar şoferului i-au fost pre­levate şi mostre biologice de sânge în ve­derea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au în­tocmit dosar penal pentru săvârşirea infrac­ţi­u­nii de vătămare corporală din culpă. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânără pe trotinetă, lovită în plin de un autoturism

Accidentul rutier s-a petrecut într-un sens giratoriu din municipiul Deva iar tînăra a scăpat cu răni uşoare. „O tânără în

Materiale pirotehnice transportate de un neavizat

Transportul ar fi trebuit executat de un artificier sau un pirotehnician avizat, dar era făcut de un şofer al firmei

Şofer de la firma de colectare a gunoiului, atacat în trafic

Din autospeciala cu care colecta şi trans­porta deşeurile ar fi căzut un capac de plas­tic de la un tomberon, lucru

Închide