Tânără pe trotinetă, lovită în plin de un autoturism

Accidentul rutier s-a petrecut într-un sens giratoriu din municipiul Deva iar tînăra a scăpat cu răni uşoare.
„O tânără în vârstă de 18 ani, din mu­ni­cipiul Deva, deplasându-se pe o trotinetă elec­trică, în sensul giratoriu de la intersecţia bu­levardului Iuliu Maniu cu bulevardul 1 De­cembrie 1918, pe banda numărul 1 a sen­su­lui giratoriu, a fost lovită frontal de un auto­tu­rism, condus de un bărbat în vârstă de 42 ani, din municipiul Deva. Acesta se deplasa pe bulevardul Iuliu Maniu în direcţia bu­le­var­dului Decebal către strada George Bariţiu”, a informat IPJ Hunedoara. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt accident cu trotineta
Tot în municipiul Deva a avut loc inci­den­tul în care un bărbat de 42 ani, din mu­ni­cipiu, s-a rănit după ce s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă. Bărbatul a fost transportat spital pentru a primit îngrijiri medicale şi i s-au recoltat două probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în acest caz poliţiştii au întocmit un dosar de cer­cetare penală, pentru săvârşirea in­frac­ţi­u­nii de vătămare corporală din culpă. (M.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Materiale pirotehnice transportate de un neavizat

Transportul ar fi trebuit executat de un artificier sau un pirotehnician avizat, dar era făcut de un şofer al firmei

Şofer de la firma de colectare a gunoiului, atacat în trafic

Din autospeciala cu care colecta şi trans­porta deşeurile ar fi căzut un capac de plas­tic de la un tomberon, lucru

Bătută fără milă în faţa propriilor copii

Un cuplu din Egipt, stabilit în municipiul Deva, a ajuns la divorţ din cauza ieşirilor violente alte bărbatului. Într-una din

Închide