Actualitate

La spitalul din Brad, continuă modernizarea

Magdalena Şerban

Veştile deloc bune de reducere a numărului de paturi din spitalele hunedorene, în detrimentul veniturilor de la CJAS, s-au abătut şi asupra spitalului din Brad, care, conform noilor reglementări, va înregistra un minus semnificativ.

 
“În spitalul nostru, am fost nevoiţi să reducem 13 paturi din cele contractate, iar pentru această diferenţă faţă de numărul iniţial, dorim să găsim alte soluţii care să ne asigure, în continuare, fonduri. Cel mai probabil, ne vom reorienta, posibil către partea de balneofizioterapie. Cert este că trebuie să luăm măsuri, pentru că din cele 145 de paturi, cât aveam înregistrate până acum, am rămas cu 127 (cele cinci de la ATI nu se iau în calcul)”, a spus ing.ec. Florin Jurcă, managerul Spitalului Municipal Brad.

Viaţa merge înainte
Chiar şi cu aceste probleme, lucrările de modernizare continuă la spitalul brădean. „Suntem pe ultima sută de metri cu investiţiile făcute la sala de naşteri. A fost zugrăvită, s-a înlocuit tâmplăria cu una de termopan şi s-a placat cu tarchet, conform normativelor medicale. Totodată, la secţia de chirurgie, holul şi scările aferente au fost reabilitate. La iniţiativa primăriei din Brad, mai precis a primarului Florin Cazacu, vrem ca la poarta spitalului să fie postate trei steaguri: cel al municipiului Brad, cel al Uniunii Europene şi cel al României, ca un simbol al unei instituţii publice demne să le poarte”, a mai declarat managerul spitalului brădean.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura