La Simeria, purtarea măştii în exteriorul locuinţei a devenit obligatorie

5 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Administraţia publică locală din oraşul Simeria preia modelul altor localităţi de la noi, în ceea ce priveşte obligativitatea purtării măştilor când se iese din casă.
Astfel, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Simeria a hotărât ca, de astăzi, 6 aprilie 2020, cei care nu poartă măşti de protecţie în oraş şi satele aparţinătoare Simeriei să fie amendaţi cu până la 500 de lei. „Art.4. Începând cu data de 6 aprilie 2020, se interzice deplasarea populaţiei pe teritoriul U.A.T. Simeria, fără protejarea căilor respiratorii (nas şi gură). Art. 5. Nerespectarea prevederilor Art. 4. se sancţionează contravenţional cu amendă de la 100 lei la 500 lei sau cu avertisment. Art. 6. Aplicarea sancţiunilor de la Art. 5. se aplică de către Poliţia Română şi Poliţia Locală”, se arată în hotărârea CLSU Simeria.
Aşadar, tot mai multe comitete pentru situaţii de urgenţă iau această măsură, astfel ca cetăţenii să fie protejaţi. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 6.04.2020

Valentin Covaciu, tânăr recidivist din municipiul Lupeni Pentru că a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Petroşani, acesta fiind acuzat...

Bulina albă, 6.04.2020

Cristian Ionică, director general al Apa Serv Valea Jiului Pentru că a luat o serie de măsuri, astfel încât populaţia...

Gura lumii, 6.04.2020

Au dat în el ca în sacul de box, iar cei ce ar fi trebuit să ia măsuri se fac...

Închide