ActualitatePolitica si administratie

La Simeria, consilierii locali nu se dezmint. Votează tot împotriva oamenilor

Aleșii locali din Simeria nu se dezmint și o țin pe-a lor. Adică votează tot împotriva primarului și, implicit, a locuitorilor. Și, bine fac! Pentru că ast­el, simerienii știu că la anul nu vor mai vota nici cu PNL, nici cu USR, nici cu Pro România. Iar șefii acestora ar trebui, dacă pricep cât de cât cum stă treaba cu voturile, că acești membri le fac rău. Dar, fiecare plătește pen­tru ceea ce face.
Un nou episod, așadar, la Simeria, cu un vot împotriva investițiilor pentru oameni.

Terenuri de sport
„Dacă în urmă cu o săptămână con­si­lierii locali îi umileau pe seniorii orașului Simeria, astăzi consilierii locali au decis că este rândul tinerilor! În ședința de consiliului local de astăzi am propus consilierilor locali un proiect care pre­vedea realizarea iluminatului nocturn și demararea unor lucrări aferente tere­nurilor de sport de la școlile G1 și G2 din Simeria. Din păcate consilierii locali au respins și acest proiect.
Ce urma să facem: Școala Generală nr.1: Iluminat nocturn la ambele tere­nuri de sport (fotbal + baschet), împrej­m­uire teren înălțat cu protecție plasă de 5 m structură fier, separarea terenurilor de fotbal și baschet prin gard de 5 m structură de fier, sepa­rarea terenurilor de sport față de școală tot prin gard de 5 m structură de fier, scoaterea gardului exterior dinspre Parcul Tineretului (adiacent terenurilor de sport) și realizarea unui alt gard înalt la același nivel cu gar­du­rile interioare, școala Generală nr.2, ilu­minat nocturn teren de sport, rea­bi­litare gard exterior (partea dinspre terenul de sport), înlocuire porți ex­te­rioare”, a spus Iulius Bedea, primarul orașului Simeria. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura