Politica si administratie

La PRM, a început sarabanda schimbãrilor

Nicolle Ebner

Preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara, Costel Avram, pare să fi pus gând rău stării de indiferenţă, instaurată în ultima vreme, în sânul organizaţiei judeţene.

Cine ajunge pe funcţie, cotizează la partid
Avram este decis să se evidenţieze în ochii preşedintelui Vadim Tudor şi să obţină cât mai multe voturi pentru acesta, la prezidenţiale, iar pentru asta, a început să pună condiţii, să traseze sarcini şi să restructureze filiala judeţeană. Liderul filialei judeţene PRM Hunedoara spune că a demarat deja campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Vadim Tudor la preşedinţia României şi a stabilit, ca de acum înainte, toţi membrii de partid, care au obţinut funcţii, să contribuie la bugetul filialei judeţene cu o cotă parte din contribuţiile aferente posturilor deţinute. „Când au fost aleşi consilieri locali şi judeţeni pe listele partidului, nu au dat nimic la partid. Acum, a venit timpul să cotizeze pentru formaţiunea politică pe listele căreia au ajuns în funcţii. Începând cu 1 august, toţi cei 43 de consilieri locali şi judeţeni PRM din judeţul Hunedoara vor contribui la bugetul filialei judeţene cu 25 la sută din indemnizaţia lunară. Asta înseamnă, per total, în jur de 2.800 de lei”, a declarat Costel Avram, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută, ieri, la Deva. Liderul PRM Hunedoara menţionează că această cotizaţie are caracter permanent şi nu a fost instituită doar pentru perioada alegerilor prezidenţiale.

Rocada Păşcuţ – Şchiopu
Costel Avram şi-a propus ca la Conferinţa judeţeană de alegeri, din 19 septembrie, să schimbe din temelie echipa de conducere a Biroului politic judeţean. Dar, până atunci, după demisia prim-vicepreşedintelui Ştefan Păşcuţ (care s-a înscris în PNL), mâna lui dreaptă, în Valea Jiului, a ajuns Dorel Şchiopu, despre care Avram afirmă că, la alegerea noii conduceri a filialei, va fi propus pentru preluarea funcţiei rămasă vacantă în urma demisiei  lui Păşcuţ. „Păşcuţ ştia că intenţionam să întrerup colaborarea cu el şi atunci şi-a dat demisia. Trebuia eliminată starea de delăsare din zona Văii Jiului. Odată cu demisia lui, am început sarabanda schimbărilor. Voi reorganiza întreaga filială, la nivel judeţean”, şi-a propus preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura