La PRM, a început sarabanda schimbãrilor

28 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara, Costel Avram, pare să fi pus gând rău stării de indiferenţă, instaurată în ultima vreme, în sânul organizaţiei judeţene.

Cine ajunge pe funcţie, cotizează la partid
Avram este decis să se evidenţieze în ochii preşedintelui Vadim Tudor şi să obţină cât mai multe voturi pentru acesta, la prezidenţiale, iar pentru asta, a început să pună condiţii, să traseze sarcini şi să restructureze filiala judeţeană. Liderul filialei judeţene PRM Hunedoara spune că a demarat deja campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Vadim Tudor la preşedinţia României şi a stabilit, ca de acum înainte, toţi membrii de partid, care au obţinut funcţii, să contribuie la bugetul filialei judeţene cu o cotă parte din contribuţiile aferente posturilor deţinute. „Când au fost aleşi consilieri locali şi judeţeni pe listele partidului, nu au dat nimic la partid. Acum, a venit timpul să cotizeze pentru formaţiunea politică pe listele căreia au ajuns în funcţii. Începând cu 1 august, toţi cei 43 de consilieri locali şi judeţeni PRM din judeţul Hunedoara vor contribui la bugetul filialei judeţene cu 25 la sută din indemnizaţia lunară. Asta înseamnă, per total, în jur de 2.800 de lei”, a declarat Costel Avram, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută, ieri, la Deva. Liderul PRM Hunedoara menţionează că această cotizaţie are caracter permanent şi nu a fost instituită doar pentru perioada alegerilor prezidenţiale.

Rocada Păşcuţ – Şchiopu
Costel Avram şi-a propus ca la Conferinţa judeţeană de alegeri, din 19 septembrie, să schimbe din temelie echipa de conducere a Biroului politic judeţean. Dar, până atunci, după demisia prim-vicepreşedintelui Ştefan Păşcuţ (care s-a înscris în PNL), mâna lui dreaptă, în Valea Jiului, a ajuns Dorel Şchiopu, despre care Avram afirmă că, la alegerea noii conduceri a filialei, va fi propus pentru preluarea funcţiei rămasă vacantă în urma demisiei  lui Păşcuţ. „Păşcuţ ştia că intenţionam să întrerup colaborarea cu el şi atunci şi-a dat demisia. Trebuia eliminată starea de delăsare din zona Văii Jiului. Odată cu demisia lui, am început sarabanda schimbărilor. Voi reorganiza întreaga filială, la nivel judeţean”, şi-a propus preşedintele filialei judeţene PRM Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Paramedici trimişi forţat în concediu

Începând cu 1 septembrie, trei module SMURD îşi vor înceta temporar activitatea. Măsura a fost luată de conducerea Asociaţiei Salvital,...

Elena Udrea a bãtut palma cu Mircia Muntean

Se pare că, dacă Elena Udrea nu-l agrează pe Ludovic Orban, primarul Mircia Muntean i-a intrat în graţii. Într-un comunicat...

Se apropie 15 septembrie…

...şi vreau să fiu primul! Să fiu primul care să semnaleze că va apărea un interes brusc al presei pentru...

Închide