La mulţi ani, hunedoreni, oriunde v-aţi afla!

Astăzi, este ajunul marii sărbători creştineşti a Crăciunului, o sărbătoare de care fiecare dintre noi, locuitorii acestei ţări, ar trebui să se bucure. Nu ştiu dacă acest Crăciun le aduce tuturor hunedorenilor binemeritate clipe de linişte sufletească, binemeritate momente de bucurie, în jurul bradului, în mijlocul celor dragi. Nu ştiu dacă în noaptea Naşterii Domnului şi mâine, în Ziua de Crăciun, toţi hunedorenii au pe masă tradiţionala oală cu sarmale, măcar un cozonac şi un pahar cu vin. Să dea Dumnezeu ca în judeţul nostru să fie cât mai puţini asemenea oropsiţi ai sorţii.
Oricum, sussemnatul le urează cititorilor MESAGERULUI HUNEDOREAN – celor care cumpără cotidianul nostru zi de zi, dar şi celor împrăştiaţi prin întreaga lume, care-l citesc doar pe Internet, celor care apreciază demersul nostru gazetăresc, dar şi celor care n-au fost întotdeauna de acord cu opiniile noastre, şi celor care ne-au bălăcărit sau chiar ne-au înjurat – să se bucure din plin de această magică zi a Crăciunului, în mijlocul familiei, al prietenilor sau al altor persoane dragi lor.
Încheiem peste câteva zile anului 2009. Un an, aş spune, deloc uşor pentru cetăţenii acestei ţări şi, fireşte, pentru noi, locuitorii judeţului Hunedoara. Un an marcat de permanentele conflicte politice, generate în primul rând de miza recent încheiatelor alegeri prezidenţiale. Un an în care criza economică ne-a lovit puternic, ea afectând marea majoritate a agenţilor economici, şi fireşte, cea mai mare parte a populaţiei ţării.
Nici pentru noi, cei care edităm acest ziar, anul pe care ne pregătim să-l încheiem n-a fost deloc uşor. Ba aş spune că a fost cel mai greu din cei trei ani de viaţă ai  ziarului. Dar, cu eforturi mai mari din partea tuturor celor care alcătuiesc colectivul redacţional şi, în primul rând, cu ajutorul cititorilor – tot mai mulţi de la o lună la alta! – am reuşit să-l  încheiem pe linia de plutire. Drept pentru care, în calitatea de diriguitor al MESAGERULUI HUNEDOREAN, mulţumesc cititorilor noştri, tuturor celor care, sub o formă sau alta, ne-au sprijinit în demersul nostru de a deveni ceea ce suntem astăzi: publicaţia numărul unu a judeţului Hunedoara.
Mai avem de străbătut câteva zile până la trecerea în anul 2010. Dar noi, cei de la MESAGERUL HUNEDOREAN, am intrat de astăzi în tradiţionala şi binemeritata, vacanţă a sărbătorilor de iarnă. Ne vom reîntâlni cu dumneavoastră în 5 ianuarie 2010. Până atunci însă, urăm cititorilor noştri, oriunde s-ar afla ei, să aibă parte de un Nou An îmbelşugat, liniştit şi fericit.

3 comentarii la „La mulţi ani, hunedoreni, oriunde v-aţi afla!

 • 24 decembrie 2009 la 18:29
  Legătură permanentă

  Sarbatori fericite si La Multi Ani si voua, celor de la Mesagerul.

 • 31 decembrie 2009 la 18:35
  Legătură permanentă

  La MULTII ANII intregii Redactii ziarului Mesagerul Hunedorean si un an mai bogat in toate.

 • 4 ianuarie 2010 la 17:05
  Legătură permanentă

  Putem fii, de dreapta ori de stinga ,ne doare prea putin, Ne doare că nu putem fii vertebrali, indiferent de coloratură , nu vedem si nu vrem să ‘ vedem ‘ mai mult de lungimea intereselor personale , de dorinta de supra imbogatire a celor alesi in cei 20 de ani , idiferent de ce drapel poartă , nimic nu-i mobilizeaza si nimic nu-i indeparteaza de interesele lor de gasca, la Tv. se scuipă si după caderea cortinei sunt cei mai buni prieteni iar noi raminem tot cei multi si prosti. Si poate ne meritam soarta dar ce au cu Țărișoara asta ????????

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.