Editorial

La mulţi ani, de la mesagerii voştri!

La mulţi ani, de la mesagerii voştri!

Suntem în Ajun de Crăciun, iar peste o săptămână, intrăm într-un nou an. Cum MESAGERUL HUNEDOREAN are astăzi ultima sa apariţie pe 2010, urmând să revină în casele dumneavoastră din 4 ianuarie 2011, putem spune că, într-un fel, noi ne-am cam încheiat conturile cu acest an. Chiar putem trage o concluzie despre ce a însemnat anul 2010 pentru noi, cei care ne-am asumat rolul de mesageri, ce încercăm să vă informăm zilnic prin paginile ziarului şi prin ediţiile sale on-line, în primul rând, cu „tot ce mişcă” în judeţul Hunedoara, dar şi cu cele mai interesante lucruri înregistrate la nivel naţional şi în lume.

Cum am caracteriza anul pe care ne pregătim să-l încheiem? Din punctul nostru de vedere, 2010 a fost anul cel mai greu din cei 20 pe care i-am parcurs noi, românii, din 1990 încoace. A fost dificil nu doar din cauza crizei economice pe care o simţim încă din plin, ci şi din cauza dezamăgirilor provocate de clasa noastră politică, de cei pe care i-am ales să ne conducă destinele. Care nu doar că se dovedesc incompetenţi să scoată ţara din marasmul economico-financiar în care se zbate, dar – începând cu preşedintele ţării, continuând cu premierul şi miniştrii săi, cu cei aflaţi în parlament şi terminând cu cei care ne conduc pe plan local – ne-au dat şi în acest an nenumărate dovezi ale ipocriziei politice, dovezi că, odată ajunşi pe un fotoliu la un nivel sau altul, nu-şi mai văd decât de propriul lor interes. A fost anul în care cel care scrie aceste rânduri a spus-o public pentru prima oară în viaţa sa, cu regret, este drept, că se simte tot mai inconfortabil în pielea de român, declaraţie care i-a deranjat pe unii dintre cititori.

Deci, ca să nu mai lungim pelteaua, este clar că anul 2010, cu tot ce ne-a adus el nouă, celor care trăim pe plaiurile mioritice, n-a fost bun pentru români şi pentru România. Iar povestea cu Spaţiul Schengen vine să pună capac la toate dezamăgirile noastre. Ce aşteptăm de la anul 2011? Ca tot omul, să ne fie mai bine! Şi, cum am putea încheia acest editorial, decât să vă urăm tuturor cititorilor noştri, Sărbători fericite şi La Mulţi Ani!

6 comentarii la „La mulţi ani, de la mesagerii voştri!

  • Ti-a dat molot prima ca l-ai lins la poponet un an intreg??

  • Multumim de urari. Doresc si eu viata lunga ziarului, articole cat mai la obiect, cat mai obiective si informatii utile din judet si nu numai. Sigur, la orice ziar exista o anumita orientare, exista opinii proprii, chiar un anumit subiectivism. Trebuie facuta insa diferenta intre obiectivitatea informatiilor brute si opinia exprimata intr-un editorial. Totul e sa existe independenta celui care scrie. In rest, cititorii pot fi suficient de capabili sa discearna. Pot de asemenea alege (in comentarii, de exemplu) intre un limbaj decent bazat pe argumente, si expresii nepotrivite.
    Urez intregului personal si cititorillor ca spiritul nasterii lui Isus sa va bucure inimile si un an nou macar mai putin dezamagitor.

  • molot este un hapsam zgarit la maxim decat sa dea prima mai bine da la ginere o lucrare de la consiliul judetean

  • Si tu nu esti oportunist ? Schimbi stapinii ca ciorapii Lepadatule !

  • Care stapani? Am avut si am prieteni, obligatii contractuale, obligatii de serviciu, intelegeri pe o problema sau alta, dar niciodata stapani. Nici pe vremea cealalta. Intotdeauna am procedat, si ca jurnalist si ca om, cum am crezut eu ca este bine. Ca uneori am mai si gresit, asta-i altceva. Cu totii suntem supusi greselilor. In rest, ce sa-ti mai spun? Iti urez, in noul an, sanatate si sa ti se implineasca toate dorintele de bine.

  • in noul an va doresc o mare schimbare in legile din Romania dupa cele din Suedia,pentru ca sunt mai punctuale si mai respectate de autoritati.
    Sa fiti binecuvantati in numele Iubirii Supreme si al adevarului Cosmic.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura