Sport

Bradul lor e corvinist

Ciprian Marinuţ

Suporterii fotbalului hunedorean au fost invitaţi de site-ul www.corvinul1921.ro să-şi împodobească bradul de Crăciun în culorile alb-albastre, pentru a participa la a IV-a ediţie a concursului „Bradul meu e corvinist”.
 

Iubire alb-albastră
„Corvinul1921.ro te provoacă să-ţi faci bradul de Crăciun în culorile alb-albastru, pe care tu le iubeşti cel mai mult. Poate, unii suporteri au recuzita de anul trecut, poate alţii s-au înnoit, dar spiritul alb-albastru rămâne neschimbat… Tu duci o viaţă alb-albastră şi vei face orice să ai bradul aşa cum ţi-l doreşti. Noi te premiem pentru asta! Moşul încă nu a vrut să ne spună care este cadoul, vrând să fie surpriză, dar o spiriduşă ne-a precizat că a apucat să vadă un pic din el şi era alb-albastru. Aşa că pune-te pe împodobit, apoi cântă două-trei colinde, fă câteva poze cu bradul şi trimite-le, pentru a fi postate pe site. Pozele trimise vor fi publicate în perioada 30 decembrie-5 ianuarie, alături de un sondaj, prin care suporterii vor putea vota cel mai frumos brad corvinist”, se scrie pe site-ul suporterilor hunedoreni.

Cantonament la Băile Felix
Echipa FC Hunedoara, pe care suporterii „alb-albaştri” au adoptat-o în locul dispărutei Corvinul, îşi va relua pregătirile pentru retur luni, 10 ianuarie 2011, la stadionul „Michael Klein”. În pauza de iarnă, jucătorii hunedoreni vor efectua două cantonamente centralizate. Antrenorul Ioan Petcu a stabilit deja perioada şi locaţia primului stagiu, care se va desfăşura între 25 ianuarie şi 5 februarie, în staţiunea orădeană Băile Felix. Oficialii clubului hunedorean au precizat că până la plecarea în stagiul de pregătire de la Felix, vor fi perfectate şi transferurile a patru-cinci jucători, care vor acoperi posturile deficitare din echipă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura