La lovit, i-a smuls telefonul din mână şi a luat-o la fugă

Victima se afla în stare de ebrietate, iar autorul tâlhăriei a profitat de acest lucru şi a atacat. Poliţiştii au stabilit că individul care a acţionat a avut şi un complice, un copil de numai 13 ani.
„La sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că, în timp ce vorbea la telefonul mobil şi se deplasa pe strada Mureşului, din Hunedoara, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, din spatele său a venit o persoană care l-a împins, i-a smuls telefonul din mână şi a părăsit, în fugă, zona. Poliţiştii au în­tocmit dosar de cercetare penală pentru tâlhărie calificată, iar în urma activităţilor investigative au reuşit identificarea a doi suspecţi. Unul dintre ei este un minor de 13 ani, iar celălalt are 29 de ani, ambii din Hunedoara.
„Poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare la lo­cuinţele celor bănuiţi de comiterea faptei, în urma cărora au fost ridi­cate mijloace materiale de probă. În urma admi­nistrării ma­terialului probatoriu, faţă de tânărul de 29 ani, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Pre­ventivă, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării mă­surilor preventive”, a informat IPJ Hunedoara. Conform legis­laţiei, copilul nu va răspunde penal, dat fiind faptul că nu are 14 ani. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.