La judeţ, banii nu se mai împart după voinţa preşedintelui

14 martie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a început analiza pe bugetele pe care cele 19 instituţii aflate în subordine le vor gestiona în acest an. Marţi au fost programate instituţiile următoare: Sanatoriul Geoagiu, UAMS Baia de Criş, DGAPS, Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane, ADEH, Serviciul Salvamont.
„Analizăm proiectele de buget. Bugetele trebuie gestionate foarte bine. Nu suntem porniţi să facem economii de dragul economiilor, dar vrem să gestionăm cât mai corect banii. Şi să se cunoască efectul sumelor repartizate”, a declarat Mircea Bobora (foto), preşedintele CJ Hunedoara.
„La repartizarea sumelor defalcate pentru primării, am ţinut cont de mai multe criterii. Am întrebat cum s-a făcut până acum. Mi s-a spus că după voinţa preşedintelui (n.r. preşedintele CJ) s-au împărţit banii. Noi nu suntem de acord cu acest lucru şi am ţinut cont de mai multe criterii. Aşa este normal”, a adăugat Mircea Bobora.
Şeful instituţiei judeţene a mai declarat că la rectificarea bugetară va ţine cont de modul în care s-au derulat proiectele de investiţii în instituţii şi primării. (S.Popa)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Fane spune:

    Care criterii,este ușor să spui că dai banii ,, după niște criterii ” dar,nu ar trebui să le știe și cetățenii sau este doar retorică și dau banii tot cum vrea ,, pixul ” lui?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Director economic nou la spitalul devean

Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a „uns-o”, ieri, în funcţia de director economic interimar al Spitalului Judeţean Deva, pe Ioana...

Noi documente solicitate de instanţă în dosarul Moloţ vs. ANI 3

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea procesului intentat de Mircea Moloţ (foto), în care fostul preşedinte al...

Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România. Primarii au evidenţiat, din nou, problemele cu care se confruntă

Reuniunea de zilele trecute de la Bucureşti a edililor de municipii din toată ţara a scos la iveală câteva probleme...

Închide