Director economic nou la spitalul devean

14 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Stiri

Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a „uns-o”, ieri, în funcţia de director economic interimar al Spitalului Judeţean Deva, pe Ioana Fer, o economistă care vine din afara unităţii medicale.
Aceasta va putea ocupa postul respectiv doar timp de maximum şase luni. Spitalul devean a rămas fără director economic, după ce în 12 februarie 2017 i-a expirat mandatul de interimar lui Grigore Arşoi. Imediat după această dată, a fost organizat concurs pentru ocuparea funcţiei. La examen s-a prezentat doar o persoană, însă dosarul acesteia a fost respins de comisia de concurs. În aceste condiţii, a trebuit să se numească un nou director economic interimar. După ce va fi instalat noul manager al spitalului, va fi organizat concurs şi pentru postul de director economic. (A.Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noi documente solicitate de instanţă în dosarul Moloţ vs. ANI 3

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea procesului intentat de Mircea Moloţ (foto), în care fostul preşedinte al...

Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România. Primarii au evidenţiat, din nou, problemele cu care se confruntă

Reuniunea de zilele trecute de la Bucureşti a edililor de municipii din toată ţara a scos la iveală câteva probleme...

Farmacie cu program non-stop în Valea Jiului

În municipiul Petroşani va începe, din nou, să funcţioneze o farmacie cu program non-stop, care va deservi întreaga Valea Jiului.

Închide