Noi documente solicitate de instanţă în dosarul Moloţ vs. ANI 3

14 martie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Ieri, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea procesului intentat de Mircea Moloţ (foto), în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara a cerut anularea raportului Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) prin care a fost găsit în conflict de interese, stabilind un nou termen pentru 25 aprilie.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, la şedinţa de judecată din aprilie vor fi administrate probe cu înscrisuri care s-au depus şi care au mai fost solicitate de instanţă să se depună la dosar.
Reamintim că în luna aprilie 2016, ANI a transmis un comunicat prin care arăta că Mircea Moloţ, în calitate de preşedinte al CJ Hunedoara, a încălcat legile integrităţii, atunci când a alocat fonduri în valoare de 2.000.000 de lei Episcopiei Devei şi Hunedoarei, fiind concomitent şi membru al Adunării Eparhiale a acesteia. Pe numele lui Moloţ au mai fost emise alte două rapoarte de către ANI, prin care a fost declarat în conflict de interese şi în incompatibilitate. Moloţ a cerut anularea lor în instanţă. În cazul celui de incompatibilitate a pierdut definitiv, motiv pentru care mandatul de preşedinte al CJ i-a fost revocat înainte de termen. Procesul în care Moloţ a cerut anularea primului raport al ANI prin care a fost găsit în conflict de interese se află pe rolul Curţii de Apel Timişoara, nefiind dată o soluţie. În acest dosar, următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 12 aprilie. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pitagora spune:

    Traim in tara tuturor posibilitatilor. Exact in ziua in care Molot a fost declarat in incompatibilitate, o alta instanta il declara compatibil pe Iohanis intr-o situatie similara.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România. Primarii au evidenţiat, din nou, problemele cu care se confruntă

Reuniunea de zilele trecute de la Bucureşti a edililor de municipii din toată ţara a scos la iveală câteva probleme...

Farmacie cu program non-stop în Valea Jiului

În municipiul Petroşani va începe, din nou, să funcţioneze o farmacie cu program non-stop, care va deservi întreaga Valea Jiului.

Salariaţii de la Mediu ameninţă cu greva generală

Ieri, salariaţii de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Deva şi cei de la Garda de Mediu din judeţ au protestat,...

Închide