La doi ani de la finalizarea investiţiei, a fost făcută recepţia finală: Bucătăria şi spălătoria spitalului devean, investiţie de nota 10

26 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

De departe cea mai mare realizare a conducerii CJ Hunedoara este spitalul nou din reşedinţa de judeţ şi renovarea părţii vechi a unităţii medicale.

Decizie riscantă, dar bună
Investiţia, de 125 milioane de lei, se derulează din 2009 încoace, dar de doi ani ea a luat avânt. Banii sunt asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi întreaga investiţie care vizează lucrările de reabilitare şi modernizare a spitalului ar trebui să fie finalizată până în anul 2020. Şi, ca să vedeţi că totul este făcut ca la carte aici, iar constructorul este unul serios şi responsabil, să precizăm că ieri a fost făcută recepţia finală, la doi ani de la darea în funcţiune a noii bucătării şi spălătorii a spitalului devean.
În urmă cu doi ani, Laurenţiu Nistor, pe atunci preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, lua o măsură mai puţin populară. El a dispus ca bucătăria Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva să fie închisă. Asta, din cauză că hrana pentru pacienţi era preparată în condiţii insalubre, pentru că se făceau concomitent şi lucrările de reabilitare.
„Unii au spus că sunt nebun pentru că am cerut închiderea bucătăriei, alţii erau îngrijoraţi că angajaţii îşi vor pierde locurile de muncă. Iată că termenul a fost respectat, iar de acum hrana va fi preparată în condiţii de igienă maximă”, declara preşedintele de atunci al CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor. Deşi riscantă, hotărârea lui Laurenţiu Nistor a fost una foarte bună. Pentru că, având front de lucru, constructorul a reuşit să termine lucrarea în timp record, o lună de zile. Bucătăria spitalului a căpătat astfel un aspect modern, fiind renovată şi dotată cu aparatură de cea mai nouă generaţie.
Renovarea blocului alimentar şi a spălătoriei Spitalului Judeţean din Deva au costat şase milioane de lei.
„S-a făcut recepţia finală, la doi ani de la finalizarea ei. Garanţia lucrării a fost de doi ani. Acum, că a trecut acest termen, investiţia va fi predată către Consiliul Judeţean. Totul este în regulă”, a declarat Adina Pera Ştefănie, managerul Spitalului Judeţean din Deva, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. A fost formată o comisie pentru recepţia finală a lucrărilor de la bucătărie şi spălătoria unităţii medicale. Această comisie a decis că s-au făcut lucrări excelente.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 27.11.2018

Ludovic Cornea, cetăţean din Călan Pentru că şi-a bătut în repetate rânduri soţia, ultima oară în urma bătăii încasate femeia...

Bulina albă, 27.11.2018

Florin Cazacu, primarul municipiului Brad Pentru că a reuşit să ducă la bun sfârşit ideea ca bustul lui Avram Iancu...

Gura lumii, 27.11.2018

Vorbesc cârcotaşii prin târg că unii aşa-zişi politicieni consideră organizaţia de partid propria feudă. Ei taie şi spânzură şi, ceea...

Închide