Florin Cazacu: Locul lui Avram Iancu este de acum şi pentru totdeauna, în guvern!

Ieri, în prezenţa membrilor guvernului, a primarilor din judeţele Hunedoara şi Alba, a parlamentarilor hunedoreni, dar şi a câtorva zeci de brădeni, a avut loc dezvelirea bustului lui Avram Iancu, în Sala Transilvania din sediul Executivului.

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, iniţiatorul acţiunii, a spus că acesta este darul moţilor pentru Naţiunea Română, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. ”A fost un moment cu emoţie specială. A fost un moment emoţionant, aşa cum îl merită Avram Iancu. Locul Crăişorului este de acum şi pentru totdeauna, în sediul Guvernului României”, a declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. O delegaţie formată din peste 100 de brădeni, condusă de primarul municipiului, a fost prezentă la ceremonia de la Bucureşti. (S.Popa)

2 comentarii la „Florin Cazacu: Locul lui Avram Iancu este de acum şi pentru totdeauna, în guvern!

  • 27 noiembrie 2018 la 10:09
    Legătură permanentă

    Felicitari domnule primar Cazacu pentru gestul dumneavoastra, dar cred ca era bine sa fie pus bustul lui Avram Iancu si la intrarea in palatul Cotroceni , pentru a-l vedea presedintele in functie de fiecare data cand intra in palat , poate asa se va informa despre contributia Craisorului Muntilor in lupta pentru drepturi si libertati ale romanilor din Transilvania

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.