La Deva a fost premiată excelența și performanța în sport

Imaginea şi numele municipiului Deva au fost promovate în mod excepţional şi în anul 2021 de către sportivii care au ob­ţi­nut rezultate deosebite în competițiile in­ter­naţionale şi naţionale. Talentul și mun­ca asiduă a sportivilor deveni au făcut po­sibile obținerea în anul 2021 a unor per­formanțe deosebite, iar antrenorii și toți membrii colectivelor tehnice au avut un rol hotărâtor.

Prioritate pentru administrația locală
Toți cei premiați ieri sunt sportivi valoroși și talentați care au făcut ca numele mu­ni­ci­piu­lui Deva, a județului Hunedoara și a României să fie rostit cu mândrie și ad­mirație.
Pentru Primăria Deva și pentru Consiliul local al municipiului Deva, susținerea spor­tului de performanță este un obiectiv im­portant, care urmăreşte îmbunătățirea continuă a rezultatelor sportive, realizarea de recorduri și obținerea de victorii. Pentru realizarea acestui obiectiv, administrația locală a apreciat contribuția semnificativă și constantă a sportului de performanță la reprezentarea și sporirea prestigiului mu­nicipiului Deva pe plan național și inter­na­țional.
Prin vocea primarului Florin Nicolae Oancea, care a fost prezent la festivitatea de premiere a sportivilor deveni, toți par­ti­cipanții la acest moment emoționant au aflat că administrația publică locală va sus­ține în continuare sportul devean iar dez­vol­tarea infrastructurii sportive este prioritară pentru municipiul reședință de județ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.