Sport

Încă o sportivă depistată cu Covid

Jucătoarea elveţiană de tenis Belinda Bencic (foto), campioană olimpică la Tokyo, a anunţat pe Twitter că s-a infectat cu Covid-19, deşi s-a vaccinat, şi are „simptome destul de severe”.

Se află în izolare
Desemnată cea mai bună sportivă elve­ţiană a anului, Belinda Bencic, care este la Abu Dhabi pentru a pregăti Australian Open, a precizat că se află în izolare.
„Din păcate, deşi sunt complet vacci­nată, recent am fost testată pozitiv pen­tru Covid-19″, a scris Bencic pe Twitter. „Acum mă aflu în izolare şi iau toate măsurile de precauţie pentru a trece cât mai bine prin asta, deoarece mă confrunt cu simptome destul de severe (febră, dureri, frisoane)”, a adăugat ea.
„Deşi momentul nu este ideal – fiindcă eram în ultima etapă a pregătirilor pentru Australian Open – mă voi îndrepta spre Australia de îndată ce voi primi auto­ri­zaţia şi după încheierea perioadei de izolare”, a afirmat elveţianca.
În singurul meci feminin de la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, Bencic a fost învinsă de tunisianca Ons Jabeur. Aceasta din urmă i-a luat locul jucătoarei britanice Emma Răducanu, campioana de la US Open, ce a declarat forfait după ce a fost testată pozitiv la Covid-19.
Luni, tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat că a fost testat pozitiv la Covid-19, la revenirea sa în Spania după participarea la turneul de la Abu Dhabi. Australian Open începe pe 17 ianuarie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura