Politica si administratie

Grădina urbană din Cartierul Gojdu prinde contur

Grădina urbană din Cartierul Gojdu din municipiul Deva prinde contur. Aceasta este situată între blocul AB1, de pe Aleea Lalelelor și blocurile A6’ și B6’, de pe strada Duiliu Zamfirescu.
Proiectul a pornit la începutul acestui an dar s-a împotmolit. Ulterior, lucrările au re­pornit. În prezent, grădina prinde contur, fiind montați stâlpii de iluminat. Directorul tehnic al Primăriei Deva, Mircea Davidescu, spune că investiția va fi finalizată în pri­măvara anului viitor.
Principalele lucrări ce vor fi realizate de către firma de construcții sunt: relocarea/ în­gropara rețelei de gaze naturale; tera­samente (salubrizarea și modelarea tere­nu­lui); amenajare de spații verzi (gazon, arbori, vegetație de talie mică, pergole tip arcadă pentru flori etc.); realizarea unei alei prin­ci­pale și a unor alei secundare pentru acces în blocuri; dotare cu mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi); realizare sisteme de ilu­mi­nat, irigații și supraveghere video; asigurare Internet wireless în spațiile publice.Valoarea totală a contractului este de 904.000 de lei. Investiția este finanțată din fonduri euro­pene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020. (A.Năstase)

One thought on “Grădina urbană din Cartierul Gojdu prinde contur

  • Mos Craciun, a adus locuitorilor din Deva, cartierul Gojdu, gradina oraseneasca (gradina cu BANCI)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura