Actualitate

La 19 ani, a violat o bătrână de 79 de ani

Un tânăr de 19 ani a violat o bătrână de 79 de ani, iar acum a primit pedeapsa. El a fost arestat pentru infracțiunea de viol.
„În data de 04 noiembrie 2022, în jurul orei 20:00, Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la comiterea unei infracţiuni de viol.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 19:00, un tânăr necunoscut a pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 79 de ani, din Petroșani, unde, prin constrângere, a întreținut relații sexuale cu aceasta. În cauză a fost întocmit dosar penal sub as­pectul săvârşirii infracţiunii de viol, iar în urma cercetărilor poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din Petroşani, faţă de care a fost dis­pusă măsura preventivă a reți­nerii, pentru 24 de ore. La data de 05 noiembrie 2022, tânărul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroşani, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o pe­rioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol”, se arată într-un comunicat al celor de la IPJ Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura