L-au „descântat” de verighetă!

3 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Patru escroci au lăsat un pensionar fără verigheta din aur după ce l-au îmbrobodit că i s-au făcut farmece. Omul a căzut în plasa escrocilor, iar poliţiştii încearcă să dea de urma lor şi să recupereze verigheta.

”Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată de un bărbat de 72 de ani că a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se deplasa pe Strada Alexandru Ioan Cuza, din Orăştie, a fost acostat de patru persoane (doi bărbaţi şi două femei), care se deplasau cu un autoturism. Bărbatul aflat la volan a oprit maşina şi i-a propus septuagenarului să îşi dea jos verigheta din aur pentru ca acesta să o “cureţe de duhurile rele”, după care i-o va restitui. Bărbatul a acceptat “oferta” şi a primit, în schimbul bijuteriei, un şerveţel învelit cu bandă adezivă, în care s-ar fi aflat verigheta sa (pe care i s-a recomandat să îl deschidă doar după trei zile)”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Bătrânul n-a mai avut răbdare să aştepte trei zile şi s-a gândit că este ceva necurat la mijloc. Ajuns acasă, a deschis ambalajul oferit la schimb şi a constatat că în interiorul acestuia nu se afla verigheta sa, ci o piatră. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de înşelăciune.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Maşină lovită de un şofer beat turtă

Un şofer din Orăştie s-a ales cu maşina tamponată după ce un individ a urcat beat la volan. Din fericire,...

Moment de reculegere pentru poliţistul ucis în Timiş

Ieri, şi poliţiştii hunedoreni s-au alăturat colegilor din ţară şi au ţinut un moment de reculegere pentru poliţistul ucis duminică...

Judoka din Deva, premiaţi la Cupa Speranţelor

Municipiul Sibiu a fost gazdă ospitalieră a întrecerilor din cadrul Turneului Internaţional de Judo „Cupa Speranţelor“ ediţia 2019, competiţie organizată...

Închide