Actualitate

KFC vine în Hunedoara

Au început lucrările de construire a unui complex comercial ce va include un restaurant KFC şi un magazin. Acesta va fi amplasat pe b-dul Traian nr. 5 (între benzinăria OMV şi Lidl).
Complexul va cuprinde un restaurant KFC amenajat pe un singur nivel, cu o suprafaţă de 333 mp, un magazin Pepco aflat într-o altă clădire, cu o su­prafaţă de 385 mp, căi de acces, zone verzi, terase exterioare, parcări şi mo­bilier urban. Restaurantul va avea şi o linie de servire drive-thru, programul propus de funcţionare fiind de 24 de ore din 24, şapte zile din şapte.
„Este vorba despre o investiţie privată pe care am avut plăcerea de a fi invitat să o văd în stadiul său incipient. Mă bu­cur că am reuşit să convingem un brand important cum este KFC să vină la Hunedoara, iar acest fapt este încă un semnal că oraşul are potenţial de dez­voltare. Această investiţie înseamnă, pe de altă parte, câteva zeci de locuri de muncă nou apărute în Hunedoara (mă refer la întregul complex comercial)”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul mu­nicipiului Hunedoara. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura