Karateka din Petroșani, Miruna Mălăuță, ocupă locul III în clasamentul mondial

22 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Pe 22 noiembrie a venit  informația pe site-ul Federației Internaționale de Karate  WKU , care arată că sportiva Miruna Mălăuță (foto) se află pe locul al treilea mondial la secțiunea U 21, categoria de greutate 61 kg.

Tânăra sportivă  legitimată la CSM Petroșani, unde se pregătește cu  Radu și Alina Polifronie, este componentă a lotului național al României și acum ocupă locul 3 la nivel mondial într-o probă olimpică ( probe olimpice sunt considerate pentru Tokyo 2020, kata și kumite individual).

Sunt șanse ca  sportiva din Valea Jiului să acumuleze punctele necesare pentru a prinde  deplasarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar pentru acest lucru este nevoie ca ea să  participe la câteva competiții, considerate etape de calificare și care sunt programate în prima parte a  viitorului sezon competițional.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Salbă de medalii pentru gimnastele din Deva

Întrecerile Campionatelor Naționale de gimnastică pentru junioare și senioare, organizate la Ploiești, au reunit  într-o competiție care s-a desfășurat pe parcursul a...

ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT – Chiar ajuți când ajuți?

Valentina Mureșan Săptămâna aceasta am avut patru teme despre care am vrut să vorbesc și nu reușeam să rămân la...

Spitalul din Hunedoara, declarat spital-Covid. Unde vor fi trataţi ceilalţi bolnavi din municipiu

Sorina Popa Ordinul ministrului Sănătăţii, prin care Spitalul municipal „dr.Alexandru Simionescu” a fost de­clarat spital-Covid a fost publicat ieri în...

Închide