Andreea Chițu a cucerit medalia de argint la europenele de judo

22 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Delegația României se întoarce de la Campionatele Europene de judo pentru seniori, desfășurate la finalul săptămânii trecute la Praga, cu o singură medalie, una de argint, cucerită de Andreea Chiţu (foto), la categoria 52 kg.

Ultimii trei sportivi români, de la care erau așteptate evoluții pentru medalii, au intrat în competiţie sâmbătă,  dar au au pierdut încă din fazele preliminare. La cat. 90 kg, Alex Creţ, medaliat cu argint la Europenele de juniori, la începutul lunii, a fost învins în primul tur de polonezul Tomasz Szczepaniak.

Eduard Şerban, care a cucerit bronzul european la juniori şi tineret luna aceasta, a pierdut în turul al doilea la cat. 100 kg, în faţa germanului Karl-Richard Frey, iar Luca Kunszabo a pierdut la rândul său meciul de debut, în optimile cat. +100 kg, în faţa georgianului Guram Tuşişvili, fost campion mondial.

România a participat cu 13 judoka la Europenele de la Praga, opt la masculin şi cinci la feminin.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karateka din Petroșani, Miruna Mălăuță, ocupă locul III în clasamentul mondial

Pe 22 noiembrie a venit  informația pe site-ul Federației Internaționale de Karate  WKU , care arată că sportiva Miruna Mălăuță (foto) se...

Salbă de medalii pentru gimnastele din Deva

Întrecerile Campionatelor Naționale de gimnastică pentru junioare și senioare, organizate la Ploiești, au reunit  într-o competiție care s-a desfășurat pe parcursul a...

ÎNTRE CER ȘI PĂMÂNT – Chiar ajuți când ajuți?

Valentina Mureșan Săptămâna aceasta am avut patru teme despre care am vrut să vorbesc și nu reușeam să rămân la...

Închide