Karateka din judeţ şi-au reluat activitatea

Nicolae Gavrea

După ce săptămâna trecută au revenit la antrenamente gimnastele din loturile naţionale de senioare şi junioare, dar şi componentele de la Centrul Naţional feminin de judo, aflate în pregătire la Deva, a fost rândul sportivilor de la karate să revină pe tatami.

Reprezentanţii secţiei de karate de la CSM Jiul Petroşani, coordonaţi de Radu Polifronie, şi-au reluat încet, încet activitatea, cu respectarea regulilor sanitare impuse de către Ministerul Tineretului şi Sporturilor şi Ministerul Sănătăţii, sub stricta supraveghere a antrenorilor. „Am fi vrut să facem antrenamente în aer liber, dar vremea nu ne permite acest lucru. Aşa că facem la sală, câte doi, trei, dar doar cu cei de la secţia de performanţă. Despre competiţii vom putea vorbi abia din luna octombrie. Până atunci, orice competiţie este moartă. Suntem paralizaţi cel puţin până în toamnă, a declarat prof. Radu Polifronie. Toţi sportivii de la secţia CSM Jiul Petroşani s-au pregătit în ultimele luni, acasă, individual, după programe on line.
Luptătorii de la Clubul Sportiv Taekwon-do Pantera Neagră Petroşani au revenit şi ei la antrenamente după lunga perioadă când au fost reţinuţi în casă. Antrenorul acestei secţii a dorit să verifice modul în care elevii săi s-au pregătit în această perioadă şi a programat în aceste zile examenul de promovare în grad a sportivilor de la club. Păstrând toate regulile impuse de protocol, cu precădere cea de distanţare socială, toţi participanţii la examen, s-au dovedit a fi bine pregătiţi şi au reuşit să promoveze la următorul grad.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.