Automobilism. Pilotul Emil Nestor, primul la Cheile Grădiştei

22 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la automobilism, care s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute pe traseul de la Cheile Grădiştei, a fost câştigată de pilotul Emil Nestor (foto), cu timpul cumulat de 3,41,504 minute.

Emil Nestor a stabilit un record al traseului de viteză de la Cheile Grădiştei, cu timpul de 1 min. 43 sec. 92 miimi, înregistrat în prima manşă cronometrată. În manşa secundă el a fost cronometrat în 1 min. 57 sec. 576 de miimi. Pe locul secund s-a clasat campionul naţional de raliuri Simone Tempestini (Skoda Fabia R5), sosit la 13 sec., podiumul fiind completat de Radu Benea (Mitsubishi Lancer Evo8), care a sosit cu 15 secunde în urma câştigătorului etapei.
Costi Stratnic (Dacia STCC) şi Dan Gîrtofan (Skoda Fabia R5) au completat topul primilor cinci concurenţi.
Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge Evo), favorit al acestei ediţii de campionat, care l-a avut drept copilot în manşele de recunoaşteri pe ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, s-a clasat pe locul şase, la 22 de învingător.
Următoarea etapă, a doua a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, se va desfăşura pe 4 şi 5 iulie, la Reşiţa. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karateka din judeţ şi-au reluat activitatea

După ce săptămâna trecută au revenit la antrenamente gimnastele din loturile naţionale de senioare şi junioare, dar şi componentele de...

REPERE MEDICALE. Suplimentele alimentare

Suplimentele alimentare sunt preparate ce conţin vitamine, săruri minerale sau alte substanţe cu efect nutriţional sau fiziologic, precum fibrele, aminoacizii,...

Un nou pas pentru realizarea fabricii de mobilă de la Sântuhalm, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă, în prima etapă!

  Astăzi am spus aprobării Consiliului Local al Municipiului Deva,  proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic Zonal „Schimbare...

Închide