Karateka de la CFR Simeria, medaliaţi la Cupa României

11 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Recent, în localitatea timişeană Dumbrăviţa s-au desfăşurat întrecerile ediţiei din acest an a Cupei României la karate, competiţie organizată de către federaţia de specialitate, la care au fost înscrişi circa 250 de karateka în probele de kata şi kumite.

Un număr de cinci sportivi de la CS CFR Simeria, pregătiţi de către Sensei Ion Hriţcu şi de regretatul Senpai Dorin Vesa, au participat la această competiţie, de unde au revenit cu rezultate excelente.
Ionuţ Vesa a cucerit locul I în proba de kumite individual, locul III la kumite ippon şi locul III la kata individual, fiind unul dintre cei mai reputaţi sportivi ai clubului din Simeria la această disciplină. Alexandra Leş a ocupat locul II în proba de kata individual, Delia Breazu locul III la kumite individual, iar Paul Todea locul III la kata individual. A mai participat la această competiţie şi Adrian Vasile, care a fost foarte apropape de un loc pe podiumul de premiere.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Baschet. Cupa de Iarnă la Simeria

CS CFR Simeria a organizat Cupa de Iarnă, ediţia I, la baschet, cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Local al...

Turneul final al campionatului de fotbal Old-Boys

Mâine, vineri, 13 decembrie, cu începere de la ora 16:00, se va desfăşura turneul final al competiţiei de fotbal pentru...

Vasilică Potecă este noul prefect al județului Hunedoara

  În ședința de ieri, Guvernul României l-a numit pe Vasilică Potecă în funcția de prefect al județului Hunedoara. Acesta...

Închide