Juniorii D de la Şcoala de Fotbal „Florea Văetuş“ -campioni judeţeni

20 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipa de juniori categoria D a entităţii sportive care poartă numele fostului jucător hunedorean Florea Văetuş, care este şi antrenorul formaţiei alături de Dănuţ Tomşa, a câştigat ediţia de campionat 2018-2019 şi a primit din partea AJ Fotbal Hunedoara medaliile şi trofeul oferit campioanei.

Lotul echipei care a evoluat în campionat a fost alcătuit din Silviu Drîngă, Cristian Dodo, Roberto Balog, Marco Lingurar, Andrei David, Răzvan Bejenariu, Rareş Tomşa, Daniel Mailat, Ervin Giuchici, Rafaello Kutyfalvi, Fabian Căprău, Alexandru Stupu, Daniel Avram, Ryan Bodeştean, Ştefan Mitu, Mihai Czirjek.
Directorul sportiv al clubului hunedorean, Vasile Bucuci, a precizat că echipele, însoţite de antrenorul şi preşedintele clubului, Alin Modârcă, sunt prezente în aceste zile la un turneu regional organizat la Cluj Napoca. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Succes al micilor gimnaste din Deva

Timp de trei zile, în Sala Polivalentă din municipiul Arad s-au desfăşurat întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de Gimnastică Artistică...

Antreprenorii şi administraţiile locale trebuie să se pregătească pentru noile direcţii de finanţare din bugetul UE

Antreprenorii şi administraţiile locale trebuie să se pregătească pentru noile direcţii de finanţare din bugetul multianual al UE pentru perioada...

Cât câştigă un eurodeputat

Răsturnare de situaţie în ceea ce priveşte numărul de eurodeputaţi pe care România îi va avea după data de 26...

Închide