Succes al micilor gimnaste din Deva

20 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Timp de trei zile, în Sala Polivalentă din municipiul Arad s-au desfăşurat întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de Gimnastică Artistică pentru junioarele de la categoria a III-a nivel 1 şi 2 de concurs. Competiţia a fost una foarte importantă, deoarece a fost şi una de calificare pentru întrecerile individuale care se vor desfăşura în toamna acestui an.

Spre bucuria celor din delegaţia clubului devean, gimnasta Viviana Gânju (foto), legitimată la LPS Cetate Deva, a cucerit două medalii de aur, fiind noua campioană naţională la sol şi la paralele în competiţia junioarelor III nivel 1 de concurs!
Menţionăm că junioarele de la nivelul 2 de concurs, Bianca Dinu, Cristina Popescu şi Theea Susan, cele mai mici ca vârstă din competiţa de la Arad, au avut doar întrecerile de calificare pentru competiţia din toamnă şi ele şi-au atins primul obiectiv, deoarece le vom vedea la naţionalele din octombrie/noiembrie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Antreprenorii şi administraţiile locale trebuie să se pregătească pentru noile direcţii de finanţare din bugetul UE

Antreprenorii şi administraţiile locale trebuie să se pregătească pentru noile direcţii de finanţare din bugetul multianual al UE pentru perioada...

Cât câştigă un eurodeputat

Răsturnare de situaţie în ceea ce priveşte numărul de eurodeputaţi pe care România îi va avea după data de 26...

Noaptea Muzeelor 2019: 20.000 de vizitatori la Castelul Corvinilor, 15.000 la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane

Potrivit reprezentanţilor Primăriei municipiului Hunedoara, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor 2019, la Castelul Corvinilor au fost înregistraţi 20.000 de turişti,...

Închide