Junioarele III de la CSŞ Petroşani au încheiat anul pe primul loc

12 decembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ovidiu Mănăstire

Echipa de junioare III a clubului CSŞ Petroşani a reuşit să încheie anul 2016 pe prima poziţie a seriei F din campionatul naţional de handbal feminin. Gruparea antrenată de Daniel Brânzău a câştigat ambele meciuri de la ultimul turneu de sală al anului şi conduce ierarhia din această serie având un golaveraj mai bun decât HCM Craiova şi HC FEFS Craiova.

Ajutată şi de rezultatele indirecte
Disputat la Craiova, al doilea turneu de sală din grupa F a început cu echipa HC FEFS Craiova în postura de lideră, iar CSŞ Petroşani şi HCM Craiova o urmau în clasament, cu câte patru puncte mai puţin. În prima zi a turneului, CSŞ Petroşani a învins liderul cu 22-21, pentru ca în al doilea meci, gruparea din Valea Jiului să dispună de HC Star Craiova, cu scorul de 32-19. Cum, HC FEFS Craiova a pierdut şi duelul cu HCM Craiova, scor 32-33, CSŞ Petroşani a trecut în poziţia de lider, la egalitate de puncte cu grupările din Bănie, dar cu un golaveraj mai bun. Seria F din campionatul naţional de handbal feminin pentru junioare III se va relua în luna februarie, cu returul sezonului regulat, CSŞ Petroşani urmând să evolueze în deplasare în prima rundă, pe terenul echipei HCM Craiova.

Junioarele II vor juca la Sebeş
La finalul acestei săptămâni, echipa de junioare II a clubului CSŞ Petroşani va juca în al doilea turneu de sală a seriei G din campionatul naţional de handbal feminin. Lideră în această serie, cu maximum de puncte, echipa antrenată de Daniel Brânzău va juca la Sebeş, urmând să întâlnească pe LPS Banatul Timişoara, sâmbătă 17 decembrie şi pe CSŞ Drobeta Turnu Severin, duminică, 18 decembrie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acuarelă şi desen” în amintirea lui Aurel Nedel

O expoziţie-eveniment va fi vernisată, în această după-amiază, de la ora 17,00, în foaierul Teatrului de Artă din Deva.

Festival de colinde la Orăştioara de Sus

Pentru a continua tradiţia zonei, administraţia locală din comuna Orăştioara de Sus intenţionează să organizeze un festival de colinde în...

Când vor fi numiţi pe posturi noii directori de şcoli?

Până la sfârşitul acestei luni, noii directori şi directori adjuncţi de la şcolile din judeţ, care au promovat examenul de...

Închide