Judoka din loturile naționale, la turneul din Antalya

31 martie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

România va participa cu şase sportivi, patru băieţi şi două fete, la turneul de judo Grand Slam de la Antalya (Turcia), care va avea loc în perioada 1-3 aprilie. La competiţie  s-au înscris 476 de judoka, din 93 de ţări, de pe cinci continente, 281 la masculin şi 195 la feminin.

La masculin vom fi reprezentaţi de sportivul de origine rusă Petr Zhukov (cat. 66 kg), Alexandru Raicu (cat. 73 kg), Marcel Cercea (cat. 81 kg) şi Luca Kunszabo (cat. +100 kg). Monica Ungureanu (cat. 48 kg) şi Loredana Ohâi (cat. 57 kg) vor concura şi ele în Antalya.

Cele mai bune rezultate ale sportivilor români în acest an au fost victoria lui Raicu la Grand Slam-ul de la Tel Aviv (februarie), precum şi succesele înregistrate de Monica Ungureanu, Lucian Borş-Dumitrescu (66 kg) şi Adrian Şulcă (73 kg) la Openul European de la Praga (februarie), la care Zhukov şi Kunszabo au obţinut medalii de bronz.

Concursul din Turcia  poate da certitudini pentru alte calificări la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jucătoarele de tenis încurajate să se vaccineze

Asociaţia jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA) a reacţionat, după ce mai multe jucătoare de la Miami Open şi-au manifestat reticenţa...

Să ne cunoaştem campionii: „Vreau să ating baremul de calificare pentru Campionatele Europene de juniori”

Interviu cu Eliza Enache, atletă la LPS Cetate Deva   Sezonul actual de atletism în sală a fost unul reușit...

Comunicat de presa

Închide