Judoka de la SCM Deva, pe podium la Campionatul Național

Federația Română de Judo a organizat în perioada 25-27 martie 2021,   în Sala Polivalentă din Poiana Brașov, întrecerile finale individuale, ale  Campionatului Național de Seniori, competiție la care au fost prezenți peste 100 de sportivi de la cluburile din țară.

Sportivele legitimate la secția de performanță de la  SCM Deva, antrenate de profesorii Mugurel Ciușcă, Ramona Enache, Doru Florin Bucătaru , Vasiliu Constantin,  Mihaela Țipa  cu o contribuție esențială a kinetoterapeutului  Răzvan Marcu, au obținut și la aceste întreceri rezultate deosebite.

Judoka Georgiana Miler a cucerit medalia de aur și titlul de campioană națională la categoria  +78 kg și o medalie de argint pentru locul II la categoria Open.

Medalii de argint pentru clasarea pe locul secund la această ediție a Campionatului național și titlul de vicecampioane naționale  au cucerit  Olga Severin la categoria  -63 kg și Patricia Nistor la categoria  -57 kg,  iar medaliile de bronz au fost aduse la clubul devean de către Alexandra Pîrvu, la categoria  -57 kg, Alexia Bogdan, la categoria  -48 kg, Dariana Tudorache, la categoria +78kg și de Paula Paștiu la categoria  +78 kg.

Menționăm că sportivele medaliate sunt componente  ale Centrului Național de pregătire de la Deva și sunt în vizorul federației pentru competițiile de calificare pentru Olimpiada de la Paris din 2024.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
FOTBAL Liga a IV-a. Discuții pozitive pentru reluarea campionatului

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Hunedoara a avut  luni după amiază o întâlnire online  constructivă  cu toți reprezentanții cluburilor care au echipe în

Procedura de înregistrare în scopuri de TVA

În Monitorul Oficial Nr.182 din 23 februarie 2021 a fost publicat Ordinul președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală Nr. 239/2021

„Libertate, libertate, nu arest la domiciliu!”

Toată România este un protest. Oamenii s-au săturat de restricţiile care nu aduc rezultate privind pandemia cu noul virus Sorina

Închide